Esracigdem Herkese merhaba. Alt kasık ağrım var bugün. Sanki bacaklarıma bile vuruyor. Ayağa kalkmaya mecalim yok. Riskli bir gebelik geçiriyorum. Acaba onunla mı alakalı yoksa normal süreçten geçenlerde bunu yaşıyor mu merak ettim.
Htc6138 Esracigdem 18+6 oldum 2-3 haftadır benimde sol kalçada bi ağrı var sanki bıcakla geziyorum herkeste farklı olabiliyor inşallah sağlıkla gelsin minnoşlarımız 🥰
Euain Esracigdem benim de bel ve göğüslerimin altındaki kemikler batıyor etlerime. Daha yeni başladı bu problem birkaç gündür var. 18+6 yım bu arada. Bir de ben düz yatabiliyordum son 2-3 gündür düz yatınca bebiş rahatsız oluyor ve bende de çarpıntı başliyor mecbur yan dönmek zorunda kalıyorum. Bir de çok hızlı kilo alıyorum halbuki zayıf bir insandım hep. Bunlar dişinda bir problemim yok ☺
Babyakca2891 Esracigdem hanımlar bende yarın 18 haftaya giricem inşallah burda okuyorum millet 16. Haftada hissetmiş ben hiç birsey hissetmiyorum neden ya bişimi oldu çocuğa herkes hissediyor bi ben hissetmiyorum doktor kontrolüm ayın 15′inde sağlık ocağı kontrolüm ayın 3′ünde ayın 3üne kadar kafayı yemem inşallah bisi deyin nolur erkenmi yani herkes hissetmeyebilir dimi
Ayce09 Esracigdem bele vuruyosa idrar yolu enfeksiyonu bacağımada vurdu idrar tahlili vermelisiniz 3 gün çektim neredeyse
bernayerli Ben de yeni 18 haftaya girdim , bel kasik kemikleri cok acıyor yürüyemeyecek kadar, yattığımda kalkamiyorum otururken daha iyiyim ama cok zorluyor, tabi benim bi riskim olmadığı halde böyleyim, sizin ne gibi riskiniz var acaba
Esracigdem bernayerli 2 kere hastaneye yattım kanama alanlarım var. Cok sükür yeni kanama alanı olusmadı. Eskileri de geçmedi tabi. Ama korkuyorum yine de kasık agırısı hissedince kanamam başlayacakmış gibi geliyor.
crazymommy Bende 17. haftadayım Maşallah diyeyim hiç bir ağrım yok şaşırıyorum burda ağrım oluyor diyenleri görünce. Ki bence normal bi çok kişiden duydum ağrı olduğunu. Acaba bel ağrısı bacak ağrısı falan kilo almayla alakalı olabilir mi ben 3 kilo verdim ondan mı diyorum acaba ağrımıyor biyerlerim
Esracigdem crazymommy maşallah nazar değmesin🧿 ben de gbeliğin başından beri 3 kilo aldım sadece kilolu da değilim
Mamalisa Benim de belimin sağ tarafı cıs cıs yapıyor acıyor anlamadım neden. Şimdiden patlayacak gibi hissediyorum karnımı ya 😵💫😵💫😵💫
Esracigdem Euain bundan sonra kilo alırız😁 çarpıntı bende de oluyor özellikle düz yatınca aynı şekilde. Allah yardımcımız olsun 2. Trimester a rahat diyorlardı halbuki🤭
Euain Esracigdem yoook ya ne rahatı bu kemik batmaları berbat bir şey bence. Anladım ki hamileliğin hiçbir dönemi rahat filan değil 😄
Euain Esracigdem bence en önemli şey pozitif ve mutlu olmak bebeğin de otomatik olarak mutlu ve huzurlu oluyor anne karnında. O yüzden kafanı takma hiçbir şeye bu dönemin de geçer merak etme ☺
Rfrshr Babyakca2891 ben şu an 19. haftadayım 18 in ortalarında hissetmeye başladım ama 21-22 haftalara kadar normal