12457 Kızlar 36 hafta hamileyim 2400 gram bebeğim 10 gün geriden geliyor dedi acaba sigaranın etlisi Çar mıdır
canimsakinol 12457 bende kullanıyorum Malesef ki ama benim ki aksine 1 hafta önden gidiyormuş 2 hafta geri ya da 2 hafta önde olması normal demişti bana doktorum
birannis_ 12457 bende kullanıyorum 31 haftalığım geçen hafta gittiğimde bebeğin kilosu boyu haftasına göre uygun dedi doktorum ben ilk gebeliğimde sigara kullanmadım tiksinmiştim 39 haftada 2850 kg olarak doğum yaptım eğer erken doğum gözükmüyorsa kilo alabilir son haftalarda
Tubayo 12457 erken doğum yaptım 10 gün geriden gelmesi sanırım çok önemli değil yanlış anımsamıyorsam sınır 2 haftaydı. Benim 3 hafta geriden geliyordu
Aslibh 12457 illaki vardir aman tek o olsa yine iyi yengem dinlemedi bizi oglu astimli dogdu tabi gelisim geriligi cabasi ben sigarali ortamdan bile kaciyorumlutfen yapmayin bebeginize icmeyin krize girin bebege zarar vermeyin
12457 canimsakinol içmemekte çalışıcam inşallah içmem ama tutamıyorum kendimi doktor sigaradan kilo alamıyor dedi ama bellide içmişim diye dedi
birannis_ 12457 inşallah bol bol ceviz fındık kaşar muz bunlar bebeğe çok güzel kilo aldırıyor bide içebiliyorsanız kelle çorbası yada ilik suyuna çorba çok güzel kilo yapıyor bebeğe
Tubayo 12457 evet biliyorum o ruh halini ama kendine çok eziyet etme annesi sağlıkla kavuşmanız dileğiyle
Beybicik 12457 Sigara bebeğe giden kan akışını azalttığı için gelişim geriliği ve düşük doğum ağırlığına yol açar. Herkeste bunların görülmüyor olması, bu durumların gerçekliğini değiştirmez.
runkli0606 Sigara içmemek tabiki iyi ama kilo boya birazda genetik oluyor ayrıca 2 hafta önce 2 hafta geride bu normal birde ultrason ölçümleri hiç bir zaman birebir değildir +300 -300 değişkenlik gösterir gerçek boyuta oranla