Tugbaluy Göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullananlar memnun musunuz bide herkese gerek oluyor mu ben hamileyim ve alsam gerek olur mu yoksa boşa mı gider kararsız kaldım 31 haftayım ve şuan göğsümde bir çatlama olmadı
Kayaozge Tugbaluy Herkes gümüş kapağı çok öneriyor ama ben almadım lansinohun kremini aldım ve gerçekten çok memnun kaldım benim göğüslerim çok yara oluyor onu sürüyorum hemen yumuşuyor ve iyileşiyor o kremi tavsiye ederim size
ezgikrby Tugbaluy kesinlikle mükemmel bi ikili 😂 ilk emzirdiğin andan itibaren kullanırsın mutlaka al 🌸 ben 3-4 gün sonra almak zorunda kaldım önce almamıştım çok kötü yara oldu her emzirmede inanılmaz ağlıyodum kullanmaya başladım 2. günde anında geçirdi 💛
Agg0207 Tugbaluy ilk başlarda çok fazla yara oldu benim göğüslerim kan akıyordu kabuk tutmuştu inanki ama lansinohun kremi bana fayda etmedi ben garmastan pomat Alicam bu kez daha etkiliymis aventin göğüs kalkanlarini almıştım birde ama birazda ciltle alakalı
Harvicell Tugbaluy ilk doğumumdan kalan gümüş kapaklarım var . Lansinoh krem bu sefer almayı düşünmüyorum son yapılan araştırmalarda lanolin önermiyor uzmanlar lansinohta da lanolin var . O yüzden göğüs kremini başka bir marka tercih edecem . Mühendisinoğlu içerikleri paylaşıyor ordan bakıp karar verecem .
Minikbezelyetanesi Benim senelerdir gögüs ucum hep yarılıyor kendiliğinden. Acaba doğumdan önce kullanmaya başlasam faydası olur mu. Neden böyle bilmiyorum ucu yarık gibi herkesin mi böyle benim mi böyle acaba