Aslibali Son aylarda.nasil uyuyorsunuz arkadaslar? Belim tutulduğu için yatınca.kalkamiyorim sık sık da tuvalete gitmem gerekiyor. Çok zorlanıyorum.
cokkasmabeabi Aslibali 26 haftalığım çok rahat uyuyamıyorum. Çareyi salona gitmekle buldum salonda koltukta yatıyorum 😬
Busedenizzz Aslibali denize girdiğim gün hiç uyanmadan ağrısız sızısız uyuyorum mis gibi. Girmediğim gün sağa sola dönerken uyanıyorum karnım o kadar çok ağırlık yapıyor ki rahat pozisyon asla bulamıyorum sürekli hareket halindeyim :( deniz yakın bi şehirdeysen direkt denize gir.
dilay_06 Aslibali tuvalete giderken zorlanıyorum ama uyumak için aklımı beynimi yoracak bulmaca tarzı oyunlar oynuyorum gün içinde yürüyorum vs
MelikeKurtulan29 Aslibali uyumakmi suan bunu balkonda otururken yazıyorum 😄 kaç kere yatıp kalktım sayamadım bile 35.haftaya girdim daha öncede şık şık wc gittiğimi düşünürdüm ama sua nhic çıkamıyorum yoksada vat hissi hic yatirmiyo . Tuvaletim olmasa bile karnım biraz büyük asla rahat edemiyorum basketbol topu gbi aynı 😊
Aslibali cokkasmabeabi bel kaslarım zayifmis müthiş ağrı cekiyorum ve karnım çok büyük 7 aylıkken 9 aylık sanıyorlardı. Tuvalete gitmek istiyorum sorunsuz binsekilde 😐
cokkasmabeabi Aslibali valla 3.gebeligim o bel ağrıları ilk zamanlar başladı haliyle göbeğim de büyük. Yatsam dönemiyorum dönsem belim cayır cayır. Salonda kıvrılıp uyuyabiliyorum anca. Tuvalet fazla gelmiyor ama rahatça uyumayı özledim 🥺
Yildiz34 cokkasmabeabi benim ilk gebelik, yas 38. Ikiz bebekler. 35 .haftadayim. saat 02 43 suan. Yataga yatinca kalkamiyorum donemiyorum. O yuzden yataga giremiyorum girmek istemiyorum. Kivrilip bile uyuyamiyorum.heryerim agriyor vw uykusuzum
Yildiz34 MelikeKurtulan29 ben de suan,cami actim, boyun ve bel agrilari icinde yaziyorum. Cok uykusuzum. Uygun bir pozisyon yok. yatsam donemiyorum, oturamiyorum, yatamiyorum
Aslibali MelikeKurtulan29 evet benim de karnım çok büyük. Belim için fizik tedavi 10 seanslık tedavi verdi makinaya bağlandım 20 dakika kan akışını hızlandıran bişey yaptılar. Siz de isteyebilirsiniz
Yildiz34 Aslibali ben de yeni post acmistim. Yazdiginizi gormemisim. Ikiz gebeyim, 35. Haftadayim. 1 haftadir perisanim, ben cozum bulamadim henuz. Nefes alamiyorim. Sancilar artti. Asiri uykusuzum.agrilarim cok
Aslibali Yildiz34 ben de 35. Haftadayim. Kadın dogumcu fizik tedaviye yönlendirdi. Orada 20 dakikalık makinaya bağlandım hafif karıncalanma hissi veren biseydi. Bir de buz yastığı gibi bişey koydular 10 seans dediler ama bayram girdiği için 1 kere uygulandı. Açıkçası biraz rahatlattı. Siz de talep edebilirsiniz 🙏
yenianneguney Aslibali hamile yastığı kullanıyorum yattığım odanında camını üstten açıyorum mecbur öyle biraz olsun uyuyorum uyumak Denirse
Aslibali yenianneguney ben de ne kadar yastık varsa orama burama sıkıştırıp duruyorum ne kadar olursa artık 😐
Yildiz34 Aslibali ne ise yariyor acaba. Tesekkur ederim. Bide bende basur cikti hamilelikten dolayi, basinctan dolayi, ikiz bebekler. Surekli makatta disari cikan birsey var. Neler oluyor hic anlamiyorum