Sinefcengizcetin Hanımlar 30+3 hamileyim oğlum 2 hafta önden gidiyo. Bugün kontrole gittim suyumun azaldığını söyledi doktorum bu durumla karşılaşan oldu düzelirmi.? Suyum u nasıl çoğaltabilirim🤔
Gozdeerdem Sinefcengizcetin havuç suyu bide armut ye canım. Zaten zamanı su an her yerde var O da faydalı. Bu çok kez burda okudum bende
Zhrnc Sinefcengizcetin deveci armudunu bul ve ye Ben ramazanda 10 gün oruç tuttum ve suyumda hiç azalma vs olmadı aksine doktor çok iyi demişti Her akşam armut yedim ramazan boyunca
Selale_bati Sinefcengizcetin 😘aynen Bol bolda su ic en az gunde 2 litre icmen gerek.Korkuktmam istemem ama biryerde okumusdum suyun azalmasi bebegyin idrarini yapmadigi icinmis buda bebeginin bobreginde sorun oldugunu gosteriyormus peki doktorun ne dedi peki merak etdim?? Insallah en kisa zamanda duzelir canim🧚♀️
Ayseguls Havuç suyunu ben de duydum ve bol bol su için aynı sorun bende de vardı. O hafta dikkat ettim bol su içtim sonraki kontrolümde düzelmişti
Sinefcengizcetin Selale_bati başka bi sıkıntı görünmüyo dedi ama 🤷♀️ Detaylı ultrasonla da baktı hissetmedinmi hiç akıntın olmadımı dedi . Hiç farketmedim ben. Sanırım çok azalmamış biraz azalmış dedi. Umarım öyle bişey yoktur dualarınızı eksit etmeyin🙏🏻