Gulgec Kızlar 22 haftalık hamileyim 3.4 gündür çok hafif beyaz akıntı çamaşırim da hissediyorum ara ara oluyor netten baktım çok korktum ya bazıları demiş bebeğin suyundan olabilir bazıları da normal demiş sizde öyle oluyor mu acaba ilk gebeliğim
Youngmotherr Gulgec benimde o haftalardan beri ara ara olan akıntım var bazıları korkuttuğu için acile gittim baktım nişan ya da su değil sadece akıntıymış o günden beri önemsemiyorum ara sıra oluyor gene 33+2yim
tlhmrv Gulgec beyaz akıntı peynirimsi ve donuyosa mantar olmuşsun. Progesteron kullaniyosan ondan da olur.. nornal şeyler korkma ıslaklık da oluyo mesela biraz oda normal
Babykuzucuk Gulgec aynı haftadayız benimde dünden beri öyle. Ama korkma bence cünkü yaz ayı çıplak basıyorum belim acık yatıyorum büyük ihtimal üşütüyoruz anlamadan bol su içip tuvalete cıkıyorum yanma batma yok şükür. Ara ara kasıklarıma ağrı bile giriyo en son doktora gitmiştim bu nedenle üşütme demişti.
Elfakca Gulgec benimde var beyaz akıntı hamile de normal ama sarı ve yeşil e dönerse mantar olabilir diyorlar benimki sarı bu aralar :(
happy-26 Kızlar benmde var akıntım sarı bazen kahverengi Protestan kullanıyorum acaba ondan mi oluyor 6 hafta 5 günlük benm bebeğim