Ocak_123 Kızlar Alışveriş merkezindeki girişlerde güvenlik içn içnden geçtiğimiz alet var ya Hani üstümzde metal bir şey varken öten alet hamileyken ondan geçilir mi??? Görenler acil cevap verse sevinirim
turkuaz_ Ocak_123 geçmeyin kesinlikle hatta ordan geçtiğinizde çantanızda yiyicek su varsa onları bile içmeyin yemeyin zararlı. Normal zaöanda nişey olmaz ama ben geçmiyorum. Tani bi kere geçmeklefe nişey olmaz
Deletedmom_103 Ocak_123 net ve belli bir cevap yok ben geçmeme taraftarıyım ve geçmiyorumda zaten güvenlik bişey demiyor
Zehross03 Minigim38 ben geçmek istemediğimde güvenlik kız bana şey demişti bunda x ışını yok çanta koyulan yerde var sadece falan
Lenasnmz Birçok araştırma x ışını olmadığını gösteriyor o alanlarda fakat bende yurt dışı uçuşlarında bile gecmeyip manuel aranmayı talep ettim bu hakkınız var kimse sizi zorlayamaz bende asla geçmedim hicbiryerde…
babyme_ay Ocak_123 ben de bı güvenlik noktasında görevlinin “bu makinenin çocuklara bebeklere bi zararı yok kanıtlandı. bu bir hurafe” dediğini duymuştum. Ama tabiki riske atmak istemediğim için geçmiyorum yine de. Hiçbir güvenlik de birşey demiyor 😊
Ocak_123 Cevaplarınz içn teşekkür ederim hamileliğimden beri aklımda olan bir soruydu çoğunluk geçme demiş geçmem bende riske atmak istemem 💐