Merhaba kizlar
Size sormak istedim belki benimle aynı durumu yaşayanlar vardır ve güç bulurum diye
Benim kanser geçmişim var 10 sene oldu biteli ergenlik döneminde hasta olmuştum
Simdi 36+3 hamileyim
Evlenmeden doktora gittiğim de hiç korunmayın çocuğun olmazsa alti ay hemen gel tedaviye başlayalım dedi ama ben de eşimde hazır olmadan anne baba olmak istemedik ve istediğimiz ana kadar korunup sonra çocuk istedik ve istediğimiz anda hemen hamile kaldım 🥰 cok sukur ama hamileliğim biraz zor geçti
Iyiyim çalışıyordum ama bir anda 24. Hafta da falan ciddi bacak ve bel ağrıları başladı mg başladı doktor ama bir türlü geçmiyor
Suan hiç uyuyamıyorum gün içinde iyiyim yemegimi yapıyorum ağır yapmadan işimi yapıyorum ama suan 32 de izne ayrıldım evdeyim çalışmıyorum
Sezeryan doğum öneriyor hematoloji doktorum normal doğum sancısı çekersen bağışıklığın cok düşebilir dedi sonrasin da bağışıklığım düşerse bebek nolur anne sütü bile veremem diye korkuyorum
Doktorumla konuşup sezeryana karar verdik ama suan 36+3 un haftaya kontrolüm var 37 de oluyor 38 ya da 39 alırım dedi ama ben korkuyorum benim gibi geçmişi olan normal doğuran ve hiçbir sorun yasamayanlariniz var mi aranız da
Artik yalancı sancilarim var bence 38 ve 39 görmeden normal doğum başlayacak hissediyorum 🙊