Aysenn2211 Yenidoğum yaptım 12 gün oldu. Az önce balkondaydım karsı komşu 40lı kadın ezandan sonra balkona çıkmaz dışarıda çıkmaz dedi . Çıkınca nolur bilen varmı bu nasıl bi batıl inanç
Duygu_23456 Aysenn2211 🤣 ya aman bu eskilerin kafasını Alacan çöpe basacan he yav he de geç ne alaka batıl inançlar bunlar nslda tapmislar
likesah Aysenn2211 hicbir sey olmaz .gecenlerde biri post acmisti 40 cikmadan aksam sokaga cikilmaz bebegi sahiplenirler(?) diye bir sey varmis onun gibi hurafe bu. Komsunuza neymis acaba sizin ne zaman nereye cikacaginizdan. Ustumuze vazife olmayan seylere karismaya bayiliyoruz ya.
Deletedmom_103 Aysenn2211 bunları artık bi oyuna benzetiyorum. Hani şu alışveriş merkezlerinde oyun alanlarının olduğu yerde deliklerden hayvan figürü çıkıyor ve bişeyle vurup sokuyosun içeri. İnşallah anlatabilmişimdir. Heh gerçekten onlae gibiler vurdukça tekrar tekrar ürüyolar bitmiyolar
Aysenn2211 Yani bencede hurafe tabi yoksa zaten hastane için çıkılıyo mecbur bu sıcakta evlerin içinde durulmuyo valla
duriskonunannesi Aysenn2211 40 li kadın için o kadar çok batıl inanç var ki hiçbirini umursamadım ,dışarı da çıktım, evde tek de kaldım falan da filan da 40 li kadının bozan tek şey dırdır eden akraba grounumlu akbabalardir 😬
edkrcy Aysenn2211 Hava kararınca Allah korusun başınıza bişey gelirse sakın hastaneye felan gitmeyin havanın aydınlanmasını bekleyin tövbe yarabbim bu eskilerin garip garip düşünceleri bitmiyor 😂
babyme_ay Aysenn2211 peki kırklı adam için biseyler yok muymusss 😂😂 haha 😊 herşey kadınlara yasak kadınlara günah gece gece feministligim kabardı valla 😂 şaka bir yana hiç duymadım canımm 😊
Mutlulukkk Aysenn2211 40li kadina bakilmazmis, balkondan da laf atilmazmis allah muhafaza sizi yermiş deseydin keske 😂 ne cok biliyor şu insanlarrr
Deletedmom_110 Aysenn2211 çıkarsam senin gibi çarpılır mıyım teyze deseydin😂😂😂ağzına kürekle vurasim geliyo şu tiplerin
havvaclsknn1 Aysenn2211 kırk diye birsey dinimizde yok bos seyler onlar hepsi batıl inanç üzerine benim ablamin kırıki çıkmadı düğünüm oldu herkes dedi senin çocuğun olmaz ablan gelmeseydi düğüne falaln düğünden 3 gun sinra adet olduk hemen üstüne hamile kaldım iş olsun hep eskilerin uydurması
TugSozTan Ay yemin ediyorum kadınları artık rahat bıraksınlar. Kadın onu yapmaz bunu yapmaz lohusa onu yapmaz bunu yapmaz. Anne bunu yapmaz onu yapmaz. Yemin ediyorum kadınlara negatif enerji basmaktan bıkmıyorlar.
buusur Aysenn2211 ablacım doğum yaptık suç işleyip hapse girmedik deseydiniz herbokologlar iş başında her şeye bir yorumları var anne nefes almasın mı