Zzeyynep04 Merhaba hanımlar böyle şeyle pek gelmek istemezdim ama sezeryan dikişlerim varken büyük tuvaletimi yapamıyorum sebebide aşırı katı olması bunu giderebilmek için ne yapmalıyım bilgisi olan yazabilir mi?🙏🥺🤧
3prens1prensesmom Zzeyynep04 kabiz olmamaniz icin doktorunuzun ilac vermis olmasi lazimdi vermedimi ??
tlhmrv Zzeyynep04 kayısı hoşafı iç bol bol ılık iç ki hememn etki etsin.. dahada geçmezse arkadaşımda da oldu ona ishal yapıcı ilaç verdi doktoru onu sor
yinehamile Zzeyynep04 düşük karbonhidratlı beslen bol bol lifli gıdalar tüketebilirsin en basitinden hamur işi beyaz ekmek tüketme, bol bol su iç, birde kayısı suyu kefir gibi şeyler tüketirsen baya rahatlarsın
nur_mom Zzeyynep04 kayısıyı şeker koymadan kaynatıp hem tanesini hem suyunu bir güzelce yiyin çok fayda ediyor🌺
Aaa122 Sıvı beslenin kayısı yiyin hoşaf için yani ilk zor oluyor karnınınza bi bez gibi bisey sarın acımasın
Zzeyynep04 Aaa122 karnım açık olması lazım dedi doktor ve zaten açık şuanda onun harici sıvı besleniyorum ama normalde yiyebilirsin dedi.
icegul Zzeyynep04 incir kayısı kuru ğzğm kuru dut hoşafı posası ile blenderdan çekip ılık için. Süt de arttırır aynı zamanda. Düzenli içmenizi tavsiye ederim. Ama acil tesir için dulcosoft iyi gelir. Hamile ve emziren ler hatta bebekler de kullanabiliyor zararsız
Feyzaclk Zzeyynep04 Öncelikle beslenmenize dikkat etmelisiniz. Dupalac şurubu kontrollü bi şekilde içebilirsiniz direkt tuvalete çıkarıyor. Dozunu ayarlamak biraz zor sadece. İki kapak işinizi görür ya da 1 bucuk
babyme_ay Feyzaclk duphalac şurup doktor yazmıştı sezeryan sonrası lazım olursa kullanmam icin ve lazım olmuştu 😂😅
Feyzaclk babyme_ay Ben kendim keşfetmiştim kabızken 😂 bi kere fazla kaçırdım sabaha kadar uyuyamadım karnımdaki seslerden tuvaletim olmadığı halde