Azra00 Kızlar 31+5 haftalık olduk neredeyse hiç durmuyor karnımın içinde gittikçe sıklaşıyor hareketleri doktora 26 haftalıkken çok hareketli dedim çok iyi bir şey harektli olması dedi,ama çok fazla sanki hiç uyumuyor karnımda böyle olan var mı
Rabia_91 Azra00 bu ben 😅 uyuduğu zamanlar çok az. Geri kalan diğer zamanlar baya bi hareketli. Ben alıştım ama artık. Zaten hareketlerini çok erken hissettik, ordan belliydi 🤭
Kubrabaygeldi Azra00 29 haftalıgım ve o kadar hareketli ki anlatamam bi o kadarda hareketleri sert sert vuruyor sürekli karnımda yer değiştiriyor asla durmuyor 😅
Elif-kurt25 Azra00 ilerki haftalarda dayak yemiş gibi olacaksın kuzum az sabır normal yani hareketsiz olması daha kötü 😂 dayak yemiş gibi olacaksın uyumak istiyceksin ama uyuyamiycaksin 😂😂
Azra00 Youngmotherr ya benim şiddetli vurmuyor ama sürekli minik hareketler karnımda bişey geziyor hissi çok yordu Vala ne yalan söyleyeyim hiç durmuyor ne ara uyuyor anlamadım😇😇
Azra00 Rabia_91 ya ben 20+5 de hissetmeye başladım geç de hissettim ama ne zaman uyuyor bu bebek anlamadım 😇
turkuaz_ Azra00 benimkide öyle bütün gün ya el ya kol atıyor yada dönüyor aç olunca uyuyor sadece oda çok açsam uyanıyor tekmeliypr yemek yiyince yine bi ara veriyor şekerleme yapıyor sonra yinw uyanıyor.
Maras46konya-00 25 e girecem 17 den beri sürekli hareketli maşallah son haftalar artık sert oluyor hiç uyumuyor gece gündüz 🤦♀️🤦♀️ ağrıtıyor
Azra00 Elif-kurt25 ya varya gece duruyor sorun gündüz durmaması maşallah gece çok rahat uyuyorum ama gündüz gerçekten zor oluyor 😔
ggamze_akdemir44 Azra00 bende 30 haftalığım. Maşallah benim bebeğimde hiç durmuyor tekme atıyor dışardan belli oluyor. Karnımın içinde geziniyor bazen bir yerlerde toplanıyor yalnız değilsin 😄
Tuba0396 Benden 28 haftalık oldum ama pek haraketli degil acaba ben mi hissetmiyorum doktora gittiğimizde bir sorun yok ama neden acaba haraketlerini hissetmek için ne yapmalıyım
skzlkya20 Azra00 26 haftalığız bizde de durum aynı çoğu zaman uykumdan bile uyanıyorum hareketleriyle. Korkuyorum bi soruna sebep olabilir bu kadar çok hareket etmesi diye ama benim doktorum da hareketli bebek iyidir diyor
Elif-kurt25 Azra00 geceleri bin beter oluyorsun gün geçtikçe rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum 37. Haftadayım ben gece gündüz uyku yok sabit yani
Azra00 Elif-kurt25 ya bende bugune kadar gece hiç olmadı canım gece uyuyor benimki ama gündüz durmuyor inşallah gece olmaz bundan sonra da bide şiddetli olmuyor kayıyor kıpır kıpır gıdıklıyor sanki o rahatsız ediyor 😇😇
Elif-kurt25 Azra00 şimdilik öyle kuzum ufak ufak başlıyor sonra bildiğin dayak yemiş gibi oluyorsun karnın etleri agiriyo 😂