Kan uyuşmazligi ignesini Kaçıncı haftada oldunuz ?27.haftada olması şartmi ve devlet Hastanesi’nde randevu alıp mi vuruluyor yoksa acildemi vuruluyor bilgi verebilirmisiniz nasıl olduğu hakkinda🙏☺️
Kan uyuşmazligi iğnesi olan varmı?
Hivda_04 bende 28 haftalık olunca gideceğim doktora, doktorum gelirken İndirekt coombs baktır dedi sonra doktora gideceğim iğne eczaneden alınıyor galiba sonra vurdururm hastane de ya da doktorumun kliniğinde
Özel hastane takipliyim 28.haftamda gittim doktorum indirekt coombs tahlili istedi sonuç çıkana kadar bekledik çıkncada reçeteyi hazırladı verdi yatış çıkış bölümüne yönlendirdi orda 100₺ ödeme yaptık ordan da acile bir hemşire eşliğinde gittik dosyaları verdik iğneyi yaptılar beklemeden çıktık
pembemor25 acaba yapılmazsa sorun olurmu bende randevu aldım gidip kontrol olduğumda soracağım
2prens_1prenses_annesi bende özel hastaneye gittim hep ama iğneyi devlet Hastanesi’nde olmayı düşünüyorum o yüzden kafam karıştı doğrusu
Hivda_04 ben Tüp Bebek tedavisi ile hamile oldum. 1 hafta önce kanamam olmuştu akşam saatlerinde hemen acile gittim devlete kan tahlili aldılar kan uyuşmazlığım zaten vardı ilk hamileliğimde düşük yapmıştım hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yapmışlardı şimdi yine oldum bir hafta önce 9 haftalık iken yani 2. Kez oldum .
İlk gebeliğimde doğumdan sonra yapmışlardı devlette kanama fln olursa daha erken yapıyorlar normalde de 27. Haftada yapılıyor
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤲🏻
Ozlem788 benim doktorum 27 haftada istersen yaptırabilirsin yada doğumdan sonra bebeğin kan grubu babasininkiyle aynı çıkarsa 72 saat içinde yaptırırsın demişti kanama vs hic birşey yok sadece kan uyuşmazlığı olduğunu söyledi kan grubumuzdan dolayı.suan 25 haftalik bakalım kontrole gittiğimde net birşey öğrenirim
Hivda_04 ben pazartesi gunu yaptırdım cnm doktorum recete yazip verdi ecza deposundan alip hastanede yaptırdık
@Hivda_04 bence her hastane farklı bundan önceki gebeliğimde başka özel hastanede takipliydim orda reçete verdi kendimiz eczaneden alıp vurdurmuştuk
sevcanbyhtn ücreti ne kadardı iğnenin?
Emyeminee 1200 tl
Emyeminee devlet hastanesi bedava