seyma_nur34 Mucizemgeldi ben kullandım zaten doktorum verdi kabız olduğum için, bende etkiliydi bebeğe de zararı yok
Dogana Mucizemgeldi demir ilacı beni kabız yaptığı için hamileyken dr yazmıştı.doğum yaptığımda 2 gün kullanmak aklıma gelmemişti ufak bir kabızlık yaşadım hemen bir ölçek aldım baya rahatladım
runkli0606 Mucizemgeldi 33 haftadayım başında beri günde 2 ölçek sabah akşam içiyorum hiç bir zararı yok çünkü kana karışmıyor direk bağırsağa gidiyor düzenli kullanırsan çok faydasını görürsün ama tek dikkat etmen gereken şey dişlerini fırçala içince sırf şekerli olduğu için dişleri.çürütebilir
E-d-a Ben 6.haftadan beri kullaniyorum 21 deyim.kabizlkk sorunumj cozdu duzenli kullaniyorum.tadi cok kotu keske hap formulj olsa.doktorunuza danisi tabi ama hamilelere veriliyor oneririm
E-d-a Mucizemgeldi bende yapmadi tuvalete cikisi kolaylastiriyor.ama ben hamile kalmadan once de hep bekuniks ishal yapici ilaclarla tuvalete cikabildigim icin vucudum aliskin oldugu icin bana yapmamis olabilir.olcegi azla baslarsaniz sorun yasamazsaniz diye dusunuyorum
seyma_nur34 Mucizemgeldi yani bende hemen etkisini gösterdi çok fazla şişkinlik yapmadı, mesela kullandıktan 10-15 dk sonra tuvalete çıktım ishal gibi değil ama