ozlemm-123 Aynı şeyleri bende yaşıyorum sadece kendi evimde içim rahat durabiliyorum başka bir ortamda hemen daralıyorum eve gitmek istiyorum, evimde ve hastanede güvende olduğumu düşünüyordum ki bir kere hastanede panik atak geçirdim panik atak geçirdiğimi bile söyleyemedim sürekli nefes alamıyorum dedim gözlerim kapanmıştı tansiyonu düşmüş diyip serum önermişti acil doktoru ve alkol koklata koklata kendime getirdiklerinde tamam iyiyim serum istemiyorum evime gitmek istiyorum diyip imza atıp çıkmıştım. İlacı bıraktıktan sonra bir süre iyiydim ben de 2 sene kullandım 3 senedir çekiyorum ilacı bırakınca da kısa sürede hamile kaldım, ilaçtan dolayı kalamıyordum çünkü ne zaman bıraktıysam o zaman hamile olabildim. Normal doğum olağan bir şey hadi onu hallederim ama sezeryan hakkında düşündüklerinin aynısını bende düşünüyorum gerçekten çok kötü bir şey Allah hepimizi kurtarsın rabbim 😮💨 en son 2 hafta önce duştayken eşime kapıyı kapatma demiştim o da zil çalınca banyonun kapıyı kapatmıştı ve ne olduysa o anda oldu bir anda ya kapı kapalı burda bayılırsam beni duymazsa diye düşünürken nefesim daraldı bütün vücudum uyuştu çarpıntı başladı derken hemen suyu kapatıp havlumu giydim kapıyı açtığım gibi gözlerim yine karardı daha doğrusu gözlerimi kapatıyorum galiba bilmiyorum karanlık oldu ve eşim tesadüf bi baktı ki ben yere çömelmiş duvara elimi dayamış nefes almaya çalışıyorum derin derin. Onda da aynı hastalıktan var malesef ve hemen anladı beni kaldırdı yatağa uzandırdı sakinleştirdi geçti ama bir kaç dakika sürdü tabi. Nerde ne zaman neyin tetikleyeceği hiç belli değil insan bunu bildikçe bile daha çok panik oluyor. Allahım şifamızı versin inşallah ne diyeyim ki çok zor…