haticecpr 10 haftalik hamileyim pazartesi kürtaj olacagim yanima neler almaliyim ic çamaşırı ped pijama takimi vs. Bilgisi olan varmi arkadaslar...
GamzeTopluKk haticecpr iç çamaşırı ,ped , rahat edeceğiniz eşofman yada kıyafet , kalın çorap.. işlem surmuyor zaten anestezi alırsanız iki saat sonra taburcu ediliyorsunuz.. Allah yardımciniz olsun 🙏
Elfnannesi haticecpr ben kürtaj olacağımdan habersiz gittiğim için birşey almamıştım yanıma Öğrenince eşime petle iç çamaşırı aldırmıştım
Serap60 haticecpr cnm bsy almna grek yok 15 dkka fln suruyo zten bayiltiyolr kalkiyosn kndne gliyn 5 10 dkkada altina buyuk gazli bez veriyolr ki kanamn fln olr belki dye yrm saate fln ckiyn ztn kendne glince hemen elbiselerini giyip cikiyosun yani bnm kanamamda hc olmamisti oyle yni korkulck fln bsyde yok
irem50287 irem50287 pijama takımına gerek yk bnce fazla kalmıyorsun kendine gelince hemen cıkartıyorlar
Handey Gece kalmicağın için pijamaya gerek yok.sadece ped alman yeterli.zaten operasyondan önce önlül giydiriyorlaer somra kendi kıyafetlerini giyip çıkıyosun hastaneden
Yasmnnn Ben 2 yıl önce kürtaj olduğumda 2 gün yattım hastanede sen yinede pijama takımı al canım.. En onemlisi de ped tabi ki...
Bernaderen Rahat giyin öyle git yanına bir esofman al camasır al bide bitane yedek ne olur ne olmaz gecebiliyo kürtajdan sonra bide uzun gece pedi
Belinayy Eger bebegi ilacla dusurup sonra kurtaj yapacaklarsa gecelik yada etek al surekli altdan kontrol ediyolar esofmani giy cikar zor olur ben devlet hastanesinde olmustum kiyafet vermemislerdi esimden etek istemistim ole daha rahat ettim
Durum haticecpr ic camasiri pet al cnm yanina gecmis olsun kurtaj olduktan sonra kendini sicak tut corabi ayagindan eksik etme
DanLa haticecpr rahat giyinip gitsen yanınada pet aldan yeter canım. Zaten 15-20 dk sürüyo ben baygınken hemşireler pet takıp çamaşırımı bile giydirmişlerdi. Uyandığımda da bi 10 dk daha yattım sonra taburcu ettiler zaten.
haticecpr tesekkur ederim arkadaslar acilen yanima hicbirsey almadan gittim gece 2 de sadece ped aldim gerekte kalmadi zaten esofmanla gitmistim 3te kirtaja alindim sabah9da ciktim hastaneden korktugum gibide olmadi ayrica sadece psikolojik yıkım okadar...