Dina9090 Kızlar merhaba, karın altı ayrısıyla acile gittim, 26 hafta hamileyim. Hep olduğu gibi idrar yolları enfeksiyonu çıktı tahlilde. Manural ve progestan Yazdı kadın doğum. Düşük riski yoksa neden progestan kullanmalıyım? Hiç kullanan oldu mu?
Zulalg Dina9090 ilk ilacı kullandım sorun olmuyor. Üromisin de kullandım. Ama diğerini kullanmadım bilemicem. Enfeksiyon bende de var şu an ama su içerek atmaya çalışmamı istedi. Geçmezse şaselerden içersin bebeğe zararı yok ama doğal yollardan atarsan daha iyi dedi bana. Sende bol su iç bu dönem istersen
Yagmurey Dina9090 merhaba ben kullanıyorum 23 haftalık gebehım hamililihımın başından berı kullanıyorum bana doktorum erken doğumu engellemek için düşük riski oluşmasın diye 36 haftaya kadar kullanacaksan dedi sabah bir akşam bir kullanıyorum
KumCi Dina9090 enfeksiyon düşüğe sebep olabiliyor o sebepten önlem amaçlı verilmiş olabilir doktorunuzun dediği gibi ilacınızı kullanın lütfen
Dina9090 tlhmrv bin kere sordum bi sıkıntı var mı? Yok dedi. Çocuk hareketlerinde de azalma var. Dün hiç his etmedim. Kendi doktorumu aradım o da belki progesteron düşük çıkmış ondan yazmışlar falan söyledi. Belki ne ya? Ne yapayım bilmiyorum:(
tlhmrv Dina9090 başka bı acile daha git hiç bişey söyleme onlara yeniden baksınlar hareket azaldığını falanda şöyle detaylı baksın
Yagmurey Dina9090 evet vajınal olrak kullanıyorum hatta koyduktan bır saat sonra birazcık iç camasırınız ıslanıyor korkmayın ilaçtan dolayı çok az sıvı gelır
siyahinciii Hamileliğimin başında ağızdan kullandım 20. Haftadan beri vajinal kullanıyorum tek yumurta ikizlerine hamileyim 28 haftalık 32. Haftada doğumum olacak inşaallah beyefendiler durursa hep kullanacakmışım erken doğumu engelliyor ve düşük riskini önlüyor erken haftalarda