Nuurr35 Acil lutfen sabahtan beri can cekisiyorum kasılıp duruyor canım çok aciyo dktora gittim acilmam yok diye yolladı geri ama gerçekten saatlerdir aynı yer ağrıyor yalancı sancı kısa sureli olmaz mıydı
Lndakrmn Nuurr35 benim de 37 + 5 bahsettigin gibi üst karın ağrım oluyor vajinaya doğru batma hissediyorum bebek hareket ettikçe ayrıca akıntım da yoğunluk var bakalım kontrol günüm 4 temmuz ne söyleyecek doktor 🤰🏻
Feyzabeyoglu Kizima üst karin agrisiyla gittim doktora dogum yapip geldim eve Nstye aldi beni doktor sancim çıktı düzenli Halbuki 3 gün sonraya sezaryen günüm vardi Erken geldi bizimki Ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum cok aciyordu
Nuurr35 Feyzabeyoglu seseryen değil normal bekliorum ben doktora gittim sancım gerçekten var duramıyorum yerimde poliklinige randevu al açılmam yokmuş bu ağrı ne diyorum polikinik diyor bana
Zulalg Nuurr35 aslında çokta erken değilmiş 38 e yakınsınız sanırım. Hareket takibini hep yapın bebeğin
Feyzabeyoglu Nuurr35 anladım. Ben sezaryen olacağım için doktor acikligima bakmadi Ama baksam acikligin vardır demişti düzenli sancilarim vardi Eve gidiyim dus alıp geleyim dedim kabul etmedi suyun gelir dedi eve yollamamisti doktorum Ogun sezaryen alindim İnsallahh hayırlısı olsun hakkınızda
Nuurr35 Zulalg hareketi yok kasılmaları var üst katında kaskatı kesiliyor gerçekten duramıyorum yerimde
Nuurr35 Feyzabeyoglu üst karın ağrısı tam göğsünüzün altında değil mi bana uğraşmamak için mi en erken tarihe poliklinige git dedi acaba
Feyzabeyoglu Nuurr35 valla canım tam midemin hemen alt karnimin üstündeydi agri Bence başından atmak için gibi geldi İmkanin varsa baska doktora görün
Melekavsr Nuurr35 o bebekle ilgili değilmi ya yani benim ki ayakları dayıyo oraya nefesimi kesiyo. Son zamanları normal bu diye biliyorum ben de 37+2 yim. Tatlı bişeyler yiyip iç soluna yat biraz o zaman toparlıyo kendini