Basakhilal Sagliklagelkucugum ben de Ayça koyacağım inşallah :) yanına bir şey düşünüyor musunu? Bizim soyadı Ça ile başladığı ve ayca çat.. birleşimi çaça olduğu icin ikinci bir isim düşünüyoruz
Leocuk19055 merveanberoglu eğer kızım olursa Almila koymayı düşüyorum 🌸 al yanaklı güzel kız anlamına geliyor
filialunae Eslemkus Aaaa maşallah Allah uzun ömür versin onlara ☺️😍😍 inşallah sağlıkla kavuşurum da ben de öyle seslenirim çok sade kibar isimler bence. İpek de öyle çok duru 😇🎀🧿
Laliin1 Eslemkus merhaba nil ipek kızınızın karakteri nasıl acaba isimlerin enerjisi olurmuş çok merak ettim ani bir değişiklikle bende nil ipek düşünüyorum da
Eslemkus Ozgeliz genelde idil i kullanıyoruz ama sinirlenince vurgulayarak eslem idil diyorum :) kendisi de çok seviyor isimlerini
merveanberoglu Glsh97 tomris ilk kez duydum biraz erkeği çağrıştırmıyormu sizce yinede siz bilirsiniz 🫠
Basakhilal Nagihan00001 kuzenimin kızı Minel :) çok bilmiş ve biraz yaramaz diye bilirim :) ama çok sevimliiii:)
Gulayyy_ Tgcmrt48 bende kumsal istiyorum ama kafamı cok karıştırıyolar kuranda geçiyormu anlamı ne die
Goksu2023 Tgcmrt48 ben de Kumsal koyacağım🌸 anlamı yok diye yanına ek koy diyorlar ama anlamı sarı şanslı geyik diyorum anlamıyolar sen hiç ek düşündün mü?
Havva5959 İlk kızım eslem deniz ikinci asel mira üçüncü kızımız olacak inşallah son 15 gün adını esila koyucaz