Kubrademirli Rmysahmet biz de Alya düşünüyoruz ama yanına ikinci bir isim istiyorum henüz karar veremedim Lina, Vera, Sare aklımda var ama eşim onları istemiyor. Neva ‘da güzel isimmiş anlamı ne?
simaymasalim merveanberoglu kızımın ismi Simay Masal🎀 kardeşide kız olursa Dilay Öykü 🌸 düşünüyoruz 💜
piyanoogrtmnanne edanurbalci oradaki içki tasavvufi anlam taşır , aşk şarabı anlamında . Yani alıp içilen alkol değil , hayali bir anlam var ama siz bilirsiniz :)
Brsbysl _momes soylu kadın, savaşcı, mücadeleci demek ama biz filmde duymuştuk. Yüzüklerin efendisi Arven Elf prensesi :)
BurcuArya35 merveanberoglu 8 yaşında kızımın ismi Arya şimdi nasipse bir kizim daha olucak Cansın düşünüyoruz ona da 🥰
elifec Fik sizinle aynı düşüncedeyim uzun bi süre sadece Nil olarak belirlemiştik sonra babamızın isteğini kırmayıp Nil Asya koymaya karar verdik 🌸
Euain Ceylankayra hem gezegen olan Venüs hem de Yunan mitolojisinden bildiğimiz Afrodit’in Roma mitolojisindeki ismi. Venüs güzelliği temsil eden gezegendir ve gökteki aydan sonra görebileceğimiz en parlak cisimdir 😍😀
merveanberoglu Aycan1234 kurandaki anlamına baktınızmı peki kehf suresinin 22. Ayetinde sahabelerin birbiriyle tartışması anlamına geliyor bizzat ayeti ve açıklamasını okudum🥲
Aycan1234 merveanberoglu Mira ismi Kur’an’ı Kerim’in Kehf suresinde geçmektedir. Kehf suresinin 22. ayetinde İnsanların Ashab-ı Kehf hakkındaki tartışmalarını ifade ederken kullanılmıştır. Tartışma derken burada kavga etmek gibi tartışmak değil ama istişare yani kötü bir anlamı yok cnm 😘
Strawberry1 Elif2796 lavin, bejdar, nazdar, berçem, ruken, helin, rengin, ronahi, zozan, evin, dilan, reyan, sidar, sozdar, beritan, solin, pervin,
Biyologannee merveanberoglu oğlumuz var adı Alparslan. Kız olursa Tomris olsun diyorduk. Ama Leyla ismini de eşimle çok seviyoruz. Cinsiyetini öğrendik kız diyince doktor eve dönerken arabada ikimizde aynı şeyi düşmüşüz. Ya Leyla mi olsa çok kibar dedim eşim de ya ben de onu düşünüyordum şimdi dedi 🥹🥰 Leyla olucak inşallah ismi ❤️