Kızınıza Koyacağınız İsim 🩷
Candy88 araştırdığımda bu şekilde buldum bende. Şimdi siz yazdıktan sonra tekrar baktım.
Ecrin isminin anlamı genellikle Allah tarafından verilen hediye olarak bilinir. Bir diğer anlamı ise, sevaptır. Sağduyuyu ve başarıyı temsil ettiği bilinen Ecrin ismi, aynı zamanda erdemli olmak anlamına da gelir.
Bu şekilde yazıyo 😊
Aycan1234 allah kolaylik versin simdiden:)) omer hamza isimleri de cok yaramaz oluyor mesela omer adinda uslu gormedim
merveanberoglu Akça Ela bizim kız🤰
merveanberoglu kızım olsa afra koyarım seviyorum o ismi
rumeysakara12 8 gün oldu doğum yapalı hala isim yok ortada oğlum öykü istiyor çok kararsız kalıyorum hiç bi isim içine sinmiyor
merveanberoglu araştırdığım kadarıyla yok. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle ikimizin ağzından çıkan tek kız ismi Derindi başka isim bakmadık zaten 🥰
Tgcmrt48 ben de Kumsal koyacağım🌸 anlamı yok diye yanına ek koy diyorlar ama anlamı sarı şanslı geyik diyorum anlamıyolar sen hiç ek düşündün mü?
merveanberoglu Defne koyacağız prensesimin adını 🌺💘
Lalelimm bizde çok kararsız kalmıştık ama dehsimez heralde isimli şeyler de yaptirdim da
Anne-22 maşallah Allah bağışlasın ikisini de 🥰🧿 Çok bilmiş bazı akrabalar canımı sıktı İdil neymiş çok çirkinmiş bence çok kibar ve uyumlu Nil ismi ile tek böyle düşünen ben değilmişim 🥺🥲
rumeysakara12 hayırlısıyla doğsun inşallah adıyla büyüsün
merveanberoglu eva lina koyucam inşAllah son 40gün 😍
7 aylık olduk ama henüz hiçbir şekilde karar veremedik hiçbir isim içime sinmiyor çok kötü bir duygu 😔😬😬
Z_e_y_a_gul görümcene ne var yokta koyuyor isim.Onun çocuğu mu sankiiiiii!