• isimler
  • Kızınıza Koyacağınız İsim 🩷

Bbbsr yok kız hala az koyan çoğunluk Asel asya Lina Aden meva vb isimler Nil hala azınlıkta 😃

Fik ay inşallah 😄

• Fik bunu yanıtladı.

Bbbsr bende de kaynana hiç sevmedi nili 😂 çok kısa defne olsun Ecrin olsun Nilay olsun bari flan sürekli herkes soruyor söylemiyorda ismi hala kimseye annesi karar verdi diyor 😂

Candy88 araştırdığımda bu şekilde buldum bende. Şimdi siz yazdıktan sonra tekrar baktım.
        Ecrin isminin anlamı genellikle Allah tarafından verilen hediye olarak bilinir. Bir diğer anlamı ise, sevaptır. Sağduyuyu ve başarıyı temsil ettiği bilinen Ecrin ismi, aynı zamanda erdemli olmak anlamına da gelir.
        Bu şekilde yazıyo 😊

Aycan1234 allah kolaylik versin simdiden:)) omer hamza isimleri de cok yaramaz oluyor mesela omer adinda uslu gormedim

Fik ahahah benimde annem sevmiyor cok kısa diye 😄

merveanberoglu araştırdığım kadarıyla yok. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle ikimizin ağzından çıkan tek kız ismi Derindi başka isim bakmadık zaten 🥰

Tgcmrt48 ben de Kumsal koyacağım🌸 anlamı yok diye yanına ek koy diyorlar ama anlamı sarı şanslı geyik diyorum anlamıyolar sen hiç ek düşündün mü?

Anne-22 maşallah Allah bağışlasın ikisini de 🥰🧿 Çok bilmiş bazı akrabalar canımı sıktı İdil neymiş çok çirkinmiş bence çok kibar ve uyumlu Nil ismi ile tek böyle düşünen ben değilmişim 🥺🥲

7 aylık olduk ama henüz hiçbir şekilde karar veremedik hiçbir isim içime sinmiyor çok kötü bir duygu 😔😬😬