• isimler
  • Kızınıza Koyacağınız İsim 🩷

Basakhilal
Neden nil ler çok yaramaz oluyor bende kız olursa nil düşünmüştüm😅

Rmysahmet biz de Alya düşünüyoruz ama yanına ikinci bir isim istiyorum henüz karar veremedim Lina, Vera, Sare aklımda var ama eşim onları istemiyor. Neva ‘da güzel isimmiş anlamı ne?

merveanberoglu kızımın ismi Simay Masal🎀 kardeşide kız olursa Dilay Öykü 🌸 düşünüyoruz 💜

edanurbalci oradaki içki tasavvufi anlam taşır , aşk şarabı anlamında . Yani alıp içilen alkol değil , hayali bir anlam var ama siz bilirsiniz :)

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

merveanberoglu 8 yaşında kızımın ismi Arya şimdi nasipse bir kizim daha olucak Cansın düşünüyoruz ona da 🥰

Fik sizinle aynı düşüncedeyim uzun bi süre sadece Nil olarak belirlemiştik sonra babamızın isteğini kırmayıp Nil Asya koymaya karar verdik 🌸

Ceylankayra hem gezegen olan Venüs hem de Yunan mitolojisinden bildiğimiz Afrodit’in Roma mitolojisindeki ismi. Venüs güzelliği temsil eden gezegendir ve gökteki aydan sonra görebileceğimiz en parlak cisimdir 😍😀

Aycan1234 kurandaki anlamına baktınızmı peki kehf suresinin 22. Ayetinde sahabelerin birbiriyle tartışması anlamına geliyor bizzat ayeti ve açıklamasını okudum🥲

Elif2796 lavin, bejdar, nazdar, berçem, ruken, helin, rengin, ronahi, zozan, evin, dilan, reyan, sidar, sozdar, beritan, solin, pervin,

NewMom___ eskiden vera yı çok seviyordum herkes koymaya basladı diye bi bilemedim :)

İpek Lina 💓

merveanberoglu oğlumuz var adı Alparslan. Kız olursa Tomris olsun diyorduk. Ama Leyla ismini de eşimle çok seviyoruz. Cinsiyetini öğrendik kız diyince doktor eve dönerken arabada ikimizde aynı şeyi düşmüşüz. Ya Leyla mi olsa çok kibar dedim eşim de ya ben de onu düşünüyordum şimdi dedi 🥹🥰
            Leyla olucak inşallah ismi ❤️