anneoluyoruuumm16 Kızlar 15. Haftada kesin kız demişti doktorum. Bugün kadın doğum acile gittim uzman Dr vardı ve cinsiyet sorduğumda cinsiyeti net belli değil dedi. Bu haftadan sonra değişir mi
SnickersDondurma anneoluyoruuumm16 15 haftada zaten cinsiyet net belli olmaz. Doktor 21 haftaya kadar sadece tahmin yürütür insanlar ise doktorun yürüttüğü tahmini net sanarlar. Ama öyle değil anne karnındaki bebeğin cinsiyeti 21 haftada detaylı ultrasonda belli olur.
Birbahargunu anneoluyoruuumm16 devlette söylemiyorlar zaten erken haftalarda. Eğer kendi doktorunuzun iyi bir cihazı varsa ve tecrübeliyse dediği doğrudur iyi bir cihazda en erken 12. haftada cinsel organlar ayırt edilebiliyor.
A-eren anneoluyoruuumm16 ben 13+ 5 ken gittim doktor kız dedi kesin mi dedim şüpheli dedi ama doktorumun söylediği çıkar hep
anneoluyoruuumm16 SnickersDondurma valla devlete gidiyorum 11 de kıza benziyor dedi 15 haftalık net kız demişti
anneoluyoruuumm16 Birbahargunu devlete gidiyorum canım Konya’da 11 haftalıkken kıza benziyor dedi 15 haftalık olduk net kız demişti
Birbahargunu anneoluyoruuumm16 aynen benim de 12 de kız gibi dedi, 13 te kesin kız dedi. 16 haftalığım şu an sehrimdeki doktor da muayenede kız dedi değişmez diye düşünüyorum zaten
Elfelf0 anneoluyoruuumm16 bizim 30 a kadar kız dediler erkek mmis doktor kucağına alana kadar belli olmaz bu işler dedi 🤷