Gkcesu Kızlar detaylıya girdik bugün çok şükür sağlıklıymış paşam sizlerde durumlar nasıl? 21+4 üz bugün 478 gr 28cm miş sizde nasıl acaba ? Doktorum iyi dedi çok şükür 🙏🏼 🤗👶🏻
Pyrzeda Gkcesu Bizde bugun girdik 21+6 yız 480 grammış 🙈🤗 henüz doktorum görmedi ama raporda yazana göre bişey yok çok şükür
Obsesifk Gkcesu bizde 21+2 olduk bugün detaylıya geçen hafta girdik herşey temiz çıktı sağlık ocağından aradılar yarın gidip tetenoz vurulucam
Minnosunannesi Gkcesu Bebeğin boyu çok iyiy maşallah . Geçen hafta detaylıya gittik bizimde oğlumuz çok iyiydi hamdolsun ama biraz minik galiba 21 cmdi 😊
Sebla55 Minnosunannesi canım gözün aydın sevındım sana doktor sırtında açıklık var demıstı sankı baslarda şükür yok demi
Albevna_ Ben yarın giricem detaylıya ama 20+1iz şuan çok mu erken 😑 çoğu kişi sen 21 haftanın içindesin 20 haftan bitti diyor
BesimeSarikaya Albevna_ Evhamlianne92 inşallah gece yatabilirsem ağrıdan sabah hemen icicem çünkü artık dayanamıyorum çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Glsmumul 20+1 olduk bizde bugün haftaya ayrıntılı ultrason kontrolümüz 🙂 boyunu kilosunu çokk merak ediyorum inşallah hepsi iyi çıkar 🙏
DDuygu Bende 22+3 üm kızlar ama bebek hareketlerini böyle çok net hissedemiyorum sizde de oluyor mu 😔 bir de arada böyle sol kasığıma bi sancı saplanıyor enfeksiyon falan yok 😔
Aynurgul DDuygu arada benimde sağ tarafımda oluyor cnm bi sancı ama geçiyor aynen enfeksiyon falan da yok ama netten araştırdığımda rahmimizin büyümeye devam ettiği için oluyormuş öyle yazıyordu merak etme , kötü bir durum yoktur 🙏
Aynurgul 22+6 haftalıkız bizde 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdik Allah’a şükür herşey yolunda 🙏 bebişimde 545 gr.olmuş 🤗