aysegulka01 Canlarm benim ikizlerime de tahminn yapar mısınız çok merak ediyorum bu arada 11+4 olduk şimdiden teşekkür ederim ☺️
Papatyaaa__ aysegulka01 tek yumurta ikizi ise cinsiyeti aynı oluyor benim kardeşımde tek yumurta ikiziydi ikiside kız sizde 2side erkek
aysegulka01 SnickersDondurma anladım canım genelde bir kız bir erkek ya da iki kız diyorlar ama bakalım hayırlısı 😄
PrensinibekleyenAnnee SnickersDondurma banada bakar mısınız bacak arası bu resim galiba 
aysegulka01 Zulalg yurtdışında yaşıyorum burda geç söylüyorlar emin olmak için canım daha tarama testi yaptırmadım haftaya yaptıracağım inşallah
aysegulka01 Zulalg birisi kendini pek göstermiyor arka tarafta utangaç kız diye düşünüyorum diğeri hemen belli ediyor kendini ultrasonda tahminim bir erkek bir kız ama bakalım merakla bekliyorum Buraya da atarım 😄
aysegulka01 Azraa33 çift yumurta canım o yüzden çok merak ediyorum genelde bir kız bir erkek oluyor ama belli de olmaz 😄
Bebiqo Tek yumurta ikiziyse eğer ikisinin cinsiyeti aynıdır diye biliyorum 🥰 sağlıkla alın kucağınıza
aysegulka01 Azraa33 çoğu kişi iki kız diyince hislerim ona yöneldi ama bir kız bir erkek de olabilir emin değilim o yüzden çok merak ediyorum ☺️