Allahkahretmesin1 guzelanne01_ 6 günlük bebeğim var dün markete gittik doğumdan 2 gün sonra da eşimle dışarı çıkmıştık bayramdan sonra Allah nasip ederse ufak ufak gezintiye çıkmayı düşünüyoruz ben şahsen inanmıyorum bu kırk hurafelerine şu sıcakta bebek evde bunalıyor hava almak ona da iyi gelir
Esracigdem guzelanne01_ yazın pek şart değil diyorlar annemler benim 20.günüm doldugunda İstanbul’dan Çanakkale’deki yazılığa gitmişler. Ama biizmkiler biraz çılgın cocuklu kamp falan da yapıyorlarmış 🤭
runkli0606 guzelanne01_ valla şu sıcaklarda hareket edemez haldeyim evden çıkamıyorum normal şartlarda 40 ı beklerdim ama o kadar darlandım ki artık kimse tutamaz beni kendimi toparlar tıparlamaz herşey yolunda giderse atarım kendimi
Aleynagunal Allahkahretmesin1 benim kışın dogcagi için çıkacağımızı zannetmiyorum ama doktor kontrolune giderken zaten çıkıyor dışarı
mnli guzelanne01_ 7. Gün kontorl 30. Gün kontrol var bunları saymıyorum çocuk dru 30. Gün artık her gün 15 dk çıkarın kar bile yağsa dedi kasım ayıydı hem de oğlumu öyle alıştırdık bu temmuz sonu doğacak inşallah her gün çıkarırız zaten ben evde bebek bakamıyorum zaman geçmiyor
Deletedmom_116 İnanmiyorum böyle şeylere annem falan hep tembihliyo ama aşırı saçma . Olucak şey hersekilde olur heryerde ağzından dua eksik olmasın yeterli bence