Gulbaharazram Kızlar bebegım 8 haftalık kalbı yavas atıyor dedı doktor . 2 hafta sonra randevum var ya düşer ya kalbi durur yada yaşar dedi . Basına boyle bısey gelen varmı içimi rahatlatın lutfen
Nerfemm Gulbaharazram sen sadece dua et canım ama 2 hafta bekleme 1 hafta sonra kontrol icin bi daha git. Ama gidene kadar bol bol dua et.
serhan Gulbaharazram rahatlatmak isterdim fakat benimki durmustu zaten kanaman olursa oradan anlayabilirsin kan gelince duruyor maalesef birde belirtiler kesiliyor oradan takip edebilirsin goguslerim indi bulantım gitmisti kan sulandırıcı vs vermisti ama ise yaramadi ama dr sukretmelisin sagliksiz olacaktı dogsaydi dedi Allaha sigin eger yiyecek nasibi varsa dogacaktir zaten gecmis olsun
Caizint ben de 8 haftayı bir kaç gün geçtim.Ama benim doktorum kalp atışına bile bakmadı. Zararlı Şuan kalp atış sesini dinlemek.maşallahları var dedi bu kadar.
63-0-4-ma Caizint 8 + 3 üz devlet hastanesinde bebigimin kalbinin attığını gösterdiler ama sesini dinletmediler zararlı mi gercekten
Caizint 63-0-4-ma Ben doktoruma çok güvenirim, sorgulamak bana da düşmez,öyle dediyse öyledir.Diretmedim de illa duyalım diye.Vajinal ultrasonla baktı sadece ölçüm yaptı.gerek yok dinlemeye zararlı dedi. Allah büyüktür, rahat olmaya çalışın