Damladll Merhaba herkese iyi bayramlar, 25+5 haftalık gebeyim bugün daha belirgin olmak üzere ayaklarımda parmaklarımda şişlik oluştu. Ellerimde özellikle sabahları oluyordu zaten, bugün ayaklarım da şişti erken değil mi? Yaşayan var mı bu hafta da normal mi
Kelle0129oekd Damladll Allah korusun tansiyon varmı sende canım inşallah yoktur çok erken o haftalarda şişmesi tansiyonuna baktır bende tansiyon sorunu var şu an 35+5 günlüğüm daha yeni 2 gündür ayaklarım şiş ödemler
[silindi] Damladll hayir erken degil bunyeden bunyeye degisir ben 21 den beri ayakta cok kalirsam sisiyorum doktoruma sordum olabilir normal dedi. İcim rahat etmedi tansiyonumu da kontrol ettim ama o da normal yani her bünye farkli sonucta kimi 25te kimi 35te siser. Ayaklarimin altina yastik koyup uzaninca iniyor inmezse buz da koyuyorum.
Damladll Kelle0129oekd takibini 1 hafta kadar yaptım geçen hafta tansiyonum normal sınırlarda ama şimdiden böyle şişiyorsa sizin haftalar da ne olurum ben ☹️
[silindi] Damladll vallahi foruma kalsa ben öldüm bittim zehirlendim yaa korkmayin o kadar hayati boyunca takintili biri oldum hamilelik doneminde olmiycam kafam rahat olacak dedim hic kötü seyler getirmedim aklima hic bisey de olmadi psikoloji de cok önemli yani. Bidahaki doktor kontrolunuzde sorarsiniz durumunuzu o zaman daha da rahatlar iciniz doktor bisey yok normal diyince.