tatlibebegim_ 12.günü kan verdim 0,204 çıktı sonuç bugün 14.günü hala adet olmadım adetimde düzensiz zaten söktürücülerle oluyorum kendiliğinden asla olmuyor pcos var aklıma takılan şu aşılama tutmadı ya yinede kendiliğinden adet olur muyum?
Caglasmz tatlibebegim_ bende ilk aşılamada 15. Gün negatif gördüm progestanı bıraktım 2-3 gün sonra adet gördüm
aslii57 Negatifse olursun canım yumurtaları Dr catlattigi için 14 gün sonra oluyorsun benim de oule oldu negatif çıktı akşam da adet oldum normal de 50 günde oluyorim
PinkyJelly Benim de bu ay aşılama tutmadı bugün adet günümdü daha olmadım daha önceki aşılamamda da gecikme yaşamıştım. Progestan kullanıyorsan bırakman lazım o engelliyor adet olmayı
Caglasmz tatlibebegim_ yani kesin konuşmak doğru olmaz ama ortalamaya bakacak olursak muhtemelen yükselmez gibi ama aklında kalacağına psikolojik etkileneceğine son kez bir test ver kafan rahat olsun derim
tatlibebegim_ Caglasmz bayramdan sonra tekrae vereyim bakalım ama normalde de zaten kendiliğinden asla olmuyorum hep söktürücülerle oluyorum