asminko345 elfemrhbbs 3 haftalıkken öğrendim canım Paşamı 🧿💙 O da arabada hiç midem bulanmazdı benim adetimede 1 hafta vardı hemen acilden giriş yapıp beta bakıldı 279 çıkmıştı 🙏💙 Şimdi az kaldı Doğuma şükürler olsun
Denizyadaaras Elifffcik67 asminko345 yumurtlama gununuzden kac gun sonra ogrenmis oluyorsunuz yani? Benim yumurtlamamdan 6 gun gecti adetimede 8 gun var test yapmamk icin zor duruyorum hayal kirikligi yasarim diye. Ama son adet tarihime gore 3+2 olmasi lazim
Elifffcik67 Denizyadaaras canım çok erken biraz daha beklemelisin şimdi kanda bile çıkmaz ben yumurtlamadan 12 gün sonra öğrenmiş oldum.. cuma da bi ihtimal çıkabilir ama pazartesi kan ver bence en temiz öle olur
asminko345 Denizyadaaras Ben yumurtalamadan canım 11 gün sonra öğrendim adetime 1 hafta vardı o da mide bulantısı kasık ağrısı yaşadım şuan 20 günlük anneyim 🤗 acele etme kuzum biraz daha bekle adetine 5 gün kala yaptır zaten hamile kaldığın zaman hormonlar hemen değişiyor 1 günlük hamilede olsan kanda çıkıyor 😉 O yüzden 2 gün sonra kan testi yaptır evde yapılan testte çıkmadı benim
SevalK Kızlar uygulamaya göre yarın 5+2 oluyor ama haftalık hesabı da farklı bu doktorların adet tarihinden yapmıyorlar mı anlamadım🤷🏼♀️ Her neyse yarın doktora gidicem ama vajinal muayene istemiyorum🙄. Normal ultrason da kese gözükür mü?