elfemrhbbs Hanifeee az önce test yaptım pozitif çıktı. Henüz doktora gitmedim. Son adet dönemimden hesaplarsak 6 haftalık gözüküyor şuan ptsiyi iple çekiyorum🙈
SeymaK Ben son adet tarihime göre 5. Haftaydı ama doktor 4 dedi bilmiyorum 1 hafta oldu gideli 4 gün sonra tekrar gitcem bakalım nolcak çok merak ediyorum beklemek zor
SeymaK Hanifeee keseyi gördü doktor ama çok merak ediyorum şimdi 4 gün sonra gittiğimde öğrendikten 11 gün sonra tekrar gitmiş olcam bebek görünür inşallah
SeymaK Hanifeee 3 haftalığa 10.000 çok yüksek ikiz olmasın? Benim 4 haftalık dedi doktor 2607 çıkmıştı test sonucu
Hanifeee SeymaK ay sorma seyma herkes öyle dıyo ama doktora gitmem çok erken. 10 gün sonrası ıcın randevu buldum devlette bakalım ne olcak
Elifffcik67 elfemrhbbs 3+4te tesle öğrendim gemen ertesi gün doktora gittim kanda da çıktı ☺️ 5.haftam şimdi
Denizyadaaras Elifffcik67 asminko345 yumurtlama gununuzden kac gun sonra ogrenmis oluyorsunuz yani? Benim yumurtlamamdan 6 gun gecti adetimede 8 gun var test yapmamk icin zor duruyorum hayal kirikligi yasarim diye. Ama son adet tarihime gore 3+2 olmasi lazim
tupbebegimben elfemrhbbs sanırım vajinal ultrasonlar duyabilirsin ama diğer şekilde zor. Benim öyle olmuştu.
Sermin62 Bende 3 haftalikken falan ogrendim :)) hissediodum zaten test yaptim cok sukur ki pozitif cikti suan 9 haftaligim :)) gecmiyor gunler :((
Sermin62 elfemrhbbs benim cok sukur ara ara oluo ama bas donmem var benimde yaa diorum bian once hayirlisiyla 9 aylik olsun ve kucagima alaim 😊😊😊
Sermin62 Hanifeee hatirlamiorum ama acikcasi ole asiri bi yuksek degildi galiba 196 miydi acaba neydi yaa yanlista hatirlio olabilirim ama