aysenur-1998 Sezeryan Sonrası Süt Ne Zaman Geliyor Sütüm Çok Az Geliyor Ğöğüs Uçlarımda Yok Bebeğim Emmek İstemiyorum Mecbur Mama Takviyesi Yapıyorum Sütüm Yetmiyor Sütüm Gelmesi İçin Bebeğimin Emmesi İçin Neler Yapmam Gerekiyor
buusur aysenur-1998 yakın zamanda sezaryen yapan bir arkadaşım doğumdan bir hafta önce elektrikli göğüs pompası ile sağmaya başlamış doğumdan sonra hemen sütü gelmiş bende doğuma yakın deneyeceğim
poyrazin_annesi28 aysenur-1998 bebek ilk yanıma geldiğinde emzirmeye başladım yavaş yavaş geldi. Sütünüz yeter ona midesi çok küçük. Doktorunuz mu soyledi mama verin diye ? Göğüs ucun yoksa silikon göğüs ucu al canım bak ben onunla emziriyorum mecbur
Canimucizem aysenur-1998 valla kim ne derse desin kendi gözümle gördüm süt sağmak aşırı derecede arttırıyor mutlaka hastane çantasına koymalı süt sagdikca çoğalıyor zaten çene kasları çok güçsüz olduğu için ememiyor sagdikca onun yerine siz süt kanallarini genisletiyorsunuz kimseyi dinlemeyip mutlaka süt sağma makinası koyacağım
Allahvargamyok aysenur-1998 ben silikon meme ucu kullandım benimde meme ucum yoktu ilk gün geldi sütüm ama yinede yetmiyor hem anne sütü hem mama veriyorum
birnilmeselesi buusur bunu ilk gebeliğinde mi yapmış acaba ? Benm de göğüs ucum yok da ondan soruyorum
buusur birnilmeselesi evet evet ilk gebeliğiydi sırf o yüzden göğüs pompası aldım bende sezaryen istediğim için göğüs uçlarım küçük olduğu için de silikon göğüs ucu aldım her ihtimale karşı
birnilmeselesi buusur bende dershaneye gidicem diye elektrikli pompa almıştım ama göğüs ucu uyarmak doğumu tetikliyor diye biliyorum 🙈 kafamda deli sorular
buusur Zaten sezaryen planlı oluyor gün veriyor doktor genelde acil bir durum olmadığı sürece herkes yapsın demiyorum ama ben yapacağım doğumdan hemen sonrada başlanılabilir sağım ve masaj sütü artırır
Leylagyk aysenur-1998 ben makinayla sağmıştım hastanedeysen eğer şuan da daha makina isteye bilirsin yoksa da kendin al sağma ponpası kanalarınk aç benim de yoktu 2 3 gğne yabaş yavaş gelmişti
Yagmursnr @aysenur-1998 benim zorlu bir doğumum oldu normalden sezeryana döndü. Doğumdan 2 gün sonra eve çıktım ve bebeğim kuvezdeydi.Hastanedeyken hiç bir göğsümde şişlik filan yoktu. Eve geldim duş aldım ve direk göğsüm şişti ama tabi çok fazla gelmemişti bebeğim beni hiç emmiyo ama ben hep sagiyorum sagdikca geldi hep.
Merveftm aysenur-1998 kuzum iki gün önce sezeryan doğum yaptım hiç emziremedim yoğun bakımda. Ama ona rağmen doktor 3 saatte bir sağman laizm süt oluşması için dedi. Ek olarak bol bol sıvı tüketimi günde 4 lt kesinlikle su icilmesi lazımmış .Su ve uyku uyuyamazdan bile uzan dinlen dedi ama en en en büyük süt destekcisi sudur dedi gerisi sadece yardımcı olur dedi.