Edanail canım benim, çok geçmiş olsun bebeğin neden yoğun bakıma alındı ciğerleri mi gelişmemiş sorun nedir yani merak ettim?
Rabbim bir an önce şifasını versin kucağına almayı nasıl etsin inşallah, çok dua edeceğim sana.
Bir de sorum olacak, belki buradaki başka arkadaşlar bilir…
Ben bu sabah (35+5) günlük peşimi değiştirdim kahvaltıya oturduk kalktık felan tekrar wcye girdim max. 2 saat oldu yani ilk wcden sonra, günlük peşimde kahverengi bir leke gördüm. Nişan olabilir mi diye internetten görsellere baktım ama Nişan gibi bir doku yoktu sadece leke şeklindeydi. Anneme ve gorumceme sordum görümcemde yakin zamanda doğum yaptığı için ama onlar da Nişan değil dedi. Fakat gorumcemin ve annemin şöyle bır yorumu oldu; bu Nişan değil ama belki artık gelecek olabilir nisanın kendisi olmasa da onun işareti olabilir dediler. Ben ilk kez böyle bir şey duydum ve ilk gebeliğin bu durumlara biraz yabancıyım. Bununla birlikte hiç sancim olmadı, sonrasındaki wclerde hiç leke görmedim ve ilk gördüğümde de bilerek biraz derin silindim hiç peçeteye de leke felan gelmedi… Bu durum nedir hiç yaşayan oldu mu acaba?