Tugbavepamuguuu Kızlarr iyi bayramlar , kurban etini iyice kavurma şeklinde pişirip yenilse bi sıkıntı olur mu ya aklıma takılıyor taze et olduğu için
znkara Tugbavepamuguuu normalde yediğimiz etler bayat et mi 😅 hamileliği kendinize böyle zehir etmeyin lütfen çiğ et yemek toksoplazmaya neden olur iyice pişen etten zarar gelmez afiyet şifa olsun
Beybicik Tugbavepamuguuu İyice piştiği sürece sorun yok. Altta yazıldığı gibi ishal, ateş ve eklem şişmesi iyileşme belirtisi değil, hastalık belirtisidir. Herhangi bir zamanda bu belirtiler ortaya çıkarsa doktora başvurmak gerekir.
SnickersDondurma Tugbavepamuguuu iki gündür et postları çoğaldı😂😂 Bacım et yiyin eti doğrayın makineden çekin bunun hiçbir zararı yok çiğ eti ağzınıza salıp çiğnemezsiniz bir şey olmaz
cansualtikulac Doktorum 2 güm önce muayenemde bana çiğ kurban etine dokunulmaması gerektiğini ve 2 gün boyunca yemememi söyledi mikrobu kırılması açısından
SSumm SnickersDondurma ya valla postları gördükçe insan bi tedirgin oluyor 😁 dediğiniz gibi ette yedim ette doğradım 😂
Papatyaaa__ Tugbavepamuguuu yenilebilir tabiiki bugun bu kaçıncı post oldu 😁kurbak etiyle alakalı ama kurban etinde kavurma yapılmaz diye biliyorum
Papatyaaa__ SnickersDondurma yemediğin bişeyden nasıl tokzoplazma geçer Allah için😑hele biraz önce bi hanımefendi tokzoplazma kediden geçer dedi😑