Kurabiye93 Çok tatlı aeven biriyim ve geblik şekerim çıktı hic tatlı yemıyorum siz kaçamak yapıyormusunuz? Bayram günü ınsannın canı nasıl tatlı istemesin 🥺 Diyetisyeniniz tatlıya izin veriyormu ara sırada olsa?
Nidaaaaa Kurabiye93 valla ben yapıyorum okadar günah ya bizeee😭 önümüzde bir sürü sey var hersey yasak. Tabii dozu kacırmıyorum bebrge zararı var dıye. Ama tadımlık yıyorum
babyface_ Kurabiye93 aah ah ben hiç yemedim sadece 1 tane seker baklavaya cesaret edemedim bu günlerde geçecek inşallah
cennetinsusu Kurabiye93 Tatlı yedikten sonra yürüyüş yapın yoğurt yiyin bunlar şekeri düşürtüyor. Çok mu yüksek şekeriniz. Arada sırada kaçamak yapabilirsiniz ama dikkat edin yine de yemeklerden sonra mutlaka yürüyüş yapın. Geçmiş olsun
K11 Kurabiye93 Merhaba benim şekerim diyetle en iyi noktaya kadar indirdiğim halde dondurma bile yemem hala yasak ben hiç kaçamak yapmıyorum inşallah doğumdan sonra yiyeceğim.🥰
Kurabiye93 cennetinsusu diyet yapıyorum cok şükür normal seyrediyor ama az tatlı yesem yükselir hemen.
Kurabiye93 K11 Madoda Diyabetik Dondurma varmış hiç denedinizmi tatlandırıcı kullanılmış bende denemeyi düşünüyorum. Şuan çayımada tatlandırıcı kullanıyorum hiç sorun yok
cennetinsusu Kurabiye93 Tadımlık ye o zaman aklın kalmasın canım. Yürüyüş çok etkili mutlaka hareket halinde olun ☺️
Kurabiye93 Miya-m şekwrsiz diyorlar ama işte ince bal varsa oda yükseltiyor sadece tatlandırıcı olanlar yükaeltmiyor