Esranurasya06 3 günlük bebeğim için hemşire sma mama önerdi ama kullandıktan sonra da çok gaz sancısı çekmeye başladı siz neler kullanıyorsunuz?
2oglusannesi Esranurasya06 gazlı çocuk ne kullansa gaz yapar maalesef bende çok gezdim ilk oğlumda 4 ay çektik sonra azalarak geçti kendi gazını çıkarmayı öğrendi.. Aslında yeni doğan yavrular anne sütü almadan hicbisey verilmemeli başta bağırsak florasi bozuluyo sonra böyle geziyoruz işte..
Deletedmom_116 Esranurasya06 Aptamilin yeni çıkanı var bitane ondan yazdı doktor şuana kadar sorun yaşamadık ama sürekli kullanmıyorum günde iki kere 30 ml anca
elif-asil Esranurasya06 siz malesef deneyerek bulabilirsiniz malum her bunye farklı… İnşallah hemen bulursunuz bn aptamil kullanmştm
Aynr1380 Esranurasya06 mama kadar mamayı biberonda nasıl özdeşleştirdiğiniz de önemli çalkalayarak hazırlarsanız köpükler oluşacaktır Buda boş hava yutmasına sebep olur. Çalkalamak yerine dairesel hareketlerle mamayı özdeşleştirmek daha doğru aklınızda bulunsun
Esranurasya06 Aynr1380 yok ben zaten takviye olarak veriyorum sütüm az geldiği için enjeksiyonla veriyoruz çalkalamadan yapıyoruz
cokkasmabeabi Esranurasya06 hipp combiotic ve similac gaz yapmamıştı. Ama her bebek farklı deneme yanılma bulunur ancak. Benim oğlum çok gazliydi zeytinyağı çörekotu yağı göğsüme sürüp öyle emziriyordum gazını da rahatlıkla yapıyordu boylece.
Allahkahretmesin1 Esranurasya06 aptamil kullanıyorum ben 6 günlük bebeğim hiç gaz sorunu yaşamadım kendi çıkartıyor sürekli vermiyorum memede doymazsa veriyorum sadece