Emell Kızlar, 24 haftalık hamileyim. Bi iki gündür aşırı idrara çıkma durumum ve kadınlarımda korkunç bi ağrı var.boyle şeyler yasayan oldu mu hiiç?
Emineninannesi Emell bende 37+2 bende iki gündür tüfalete sık gidiyorum ve ağrılarım da çok ne yapacağımı bilmiyorum bende
Zeliha66 Emell canim en kısa sürede doktoruna gidip muayene olman daha dogru olur kisiden kisiye degisir ama benimde kasiklarimda bitip tükenmeyen agriyla dr ye gittigimde 3mm acilmam ve hunilesmem vardi🤷♀️
GamzeCan Bende 24 haftalığım ve bugun bisüre batma tarzında kasıklarımda ağrı oldu bende merak ediyorum şurda duruyum🤷🏻♀️
Emell GamzeCan pazartesi kontrolüm var. Dr bakalim ne dicek.ona gore paylaşırım yine.ama bazen sünnetli bebeler gibi yürüyemeyecek kadar ağrı cekiyorum.tam içerdeki kemiklerden
EsraOzturk Benim de 24-25 haftada başlamıştı öyle bişey hafif ağrı ile batma arası bişeydi şu an 31 haftalığım ve giderek artıyo:( ilk zamanlar doktor normal demişti ama bilemiyorum
Zeliha66 Emell igne ilac tedavisi ile bi sorunum kalmadi cok sükür ama ben yinede sürekli dinlenerek geciriyorum günleri sadece yemek yapip yeyip yatiyorum🤗