NURGUL97 Günaydın kızlar🌸 Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun🙏🏻 6+1 haftalık hamileyim ve sabah farkına varmadan gerinerek uyanıyorum😕 Sonra sağ kasığımda hafif ağrı oluyor, daha sonra da geçiyor. Bebeğe zararı olur mu sizce? Çok tedirgin oluyorum😔
tlhmrv NURGUL97 hamilelegim başından beri bndede oluyor şuan 26 haftalık hala oluyodu doktorum magnezyum verdi o biraz iyi geldi canım bebeğe zararı olmuyo korkma
Eda_1 NURGUL97 Canım bu durum bende de oluyor istemsiz gerilme kasılma kendimi sıktığım için de ağrım oluyor. Doktora söyledim zaten magnezyum eksikliğim vardı çok az çiğnenebilir bir magnezyum önerdi.bir de mineralli sodalar var onu içiyorum
Ebebe NURGUL97 ben de korkudan gerinmiyordum sabahları doktora bı kontrolumde sabahları yatakta gerinmeyi özledim demişti o da niye gerinmiyorsun sorun yok ki demişti. Abartmadan gerinebilirsiniz bence
NURGUL97 tlhmrv içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim🙏🏻 Bayramdan sonra doktora gittiğimde bende söylicem bu durumu🌸
Hlycsr91 Bende 22 haftalık hamileyim ilk zamanlardan beri oluyor. Magnezyum hapımı ikiye çıkardı ama gene oluyor. Bir zararı yoktur sanırım yada inşallah yoktur.
NURGUL97 Hlycsr91 ben aslında multivitamin kullanıyorum canım içerisinde folik asit var ve birsürü daha vitamin. Şimdi baktım da 56,3mg magnezyum da içeriyor. Yetersiz mi acaba? Ben de doktoruma danışacağım bu konuyu bayramdan sonra Allahım nasip ederse.🌸 inşAllah bebeğe bir zararı yoktur🙏🏻 çünkü istemeden oluyor o şekilde uyanıyorum.