Zlyh3057 Kızlar hamileyken bir şeyler gördüğünüzde mesela yaralı bir kedi, engelli bir çocuk filan gördüğünüzde aklımda demek gerekiyormuş, böyle bir şey var mı gerçekten duydunuz mu hiç? Çocuğunun ona benzememesi için vs
Aleeynna Zlyh3057 ben canının istedigi ama zararlı bu yüzden yiyemiyecegin olan yiyecekler için deniyor onu diye biliyorum
cokkasmabeabi Zlyh3057 küçükken lades oynardık aklima o geldi 😂😂 ne alakaymis gerçekten her gün yeni bişey duyuyoruz
Deletedmom_103 Zlyh3057 tek bildiğim ladesteki aklımdaki. Ama ben görünce allahım sen hayırlısını bilir, hayırlısını verirsin diyorum
LamiyaCetinkaya Zlyh3057 Çocuk neden kediye benzesin ? Genetik diye bir şey var, baktığımız veya yediğimiz şeylere benzeyemez, bilimsel olarak bir mantığı yok.
Mrsfly Zlyh3057 😂😂😂 biz cocukken lades oynarken aklımda derdik o geldi aklıma bak. Hayatımda duyduğum en saçma şey bu olabilir..
Esracigdem Zlyh3057 ben de gebelik unutkanlıgıyla alakalı biiry sandım. Hafızam japon balıgıyla aynı sistemde çalışmaya başladı da. Aklımda falan diyerek çözüm mü bulundu diye heveslendim. Hahshsh 😂