GizemGrgnzkan Merhaba 31 haftalık hamileyim. Medicalparka gidiyorum Ayşegül Sofuoğlu hanıma doktorumdan çok memnunum. hastane de Doğum yapanlardan bilgi almak istiyorum ameliyathane nasıl ? Ebeler nasıl ? Doğumhane nasıl ? Normal Doğum olacak kısmetse.
Ecrininannesi GizemGrgnzkan bende fatihte oturuyorum doktorum sislide ama dogumu fatihte yapacagiz sanirim bende merak ediyorum fatihteki hastaneleri
GizemGrgnzkan Ecrininannesi tek bileğim burası var benim aslında Fatih’te oturmuyorum doktor için buradayım.
GizemGrgnzkan Ecrininannesi 34. Haftadayım Ayşegül hanıma gidiyorum Doğum yaptığımda sana da bilgi veririm artık. Başka sormak istediğin varsa sorabilirsin
GizemGrgnzkan Ecrininannesi Yaaa bu kadar denk gelir. Hastaneye başladınız mı Doğum zamanı mı oraya gideceksiniz ?
Ecrininannesi GizemGrgnzkan evet 😆😆 cumartesi gunu doktorumla gorusecegim dogum isini bakalim hangi hastanede yapacagiz dogumu ona gore yazarim buraya 🙂
GizemGrgnzkan Ecrininannesi anladım ben o hastaneden doktor seçeceksin zannettim hayırlısı olsun o zaman