Poncikpanda Merve-34 ama benim kafamda küçük değil yani 😂 hatta bana çektiyse normal dedim doktor da genelde genetik oluyor zaten bu durum dedi 😅😅 bir sonraki kontrolü bekliyorum ama bakalım yine aynı mi devam edecek
Yagmure Merve-34 ben baya koca kafalı bi bebekmişim bi sıkıntım yok çok şükür 😂 babama çekmişim genetikten oluyor ya
Merve-34 Poncikpanda benimki 1 hafta 4 gün falan önde ama doktorum detaylı bir bilgi vermedi sadece kafasının büyük olduğunu söyledi ayrıca suyunda fazlalık olduğunu söyledi tedirginim açıkcası 🥺
Dilekkk2 Merve-34 acaba son durumunuz nedir benimde durumunuzla aynı biraz ben üzüldüm takıldım bu konuya yani merak ediyorum
Fkldlvldlvlfllbv 24.haftadan beri 2hafta hep ilerideydi. Suan 41e girdik doğuma gidicez. Genetik oluyor genelde benımde doğdugumda normalden 3cm büyükmüş :) bi sıkıntı olsa kafa içinde su birikmesi felan cok kolay görünen bişey ultrosonda içinizi ferah tutun :)
Esrahrz Merve-34 korkma kiz benim oğlumada kafası büyük dediler cokda sağlıklı suan cok sükür.prametüre bebekkti doğduğunda.