Nisanannesi34 Brc1 Sağlıklı beslenme+genetik=bebişin kilosu Geri kalan her şey hikaye , doktorlarda öyle söylüyor zaten
[silindi] Nisanannesi34 kesinlikle size katılıyorum ayrica kaşarın kilo aldirdigina nasil inaniyorlar anlamış degilim kasar dünyanin en yapay peyniri olabilir ondan ne fayda gelebilir bi insana peynir oldugu bile şüphe.
tugcezengin23 [silindi] bir kilo kaşar peynirinin yapımında en az 12 lt süt kullanılıyor proteinin babası bence kesinlikle kaşar aşırı kilo aldırıyor gorumcemin bebeği 35 haftalikta 2150 gramdi doktor doğuma kadar hergun kaşar peyniri yiyceksin dedi oda öyle yaptı çocuk 39+2 de 3900 gram doğdu kimse kendinden sallamiyor yani faydası açık ortada
[silindi] tugcezengin23 salliyorlar diye bi ithamda bulunmadım zaten hanfendi sakin olun sadece marketten aldigimiz kasarlarin ben faydadan cok zarari oldugunu düşünüyorum siz evde kendinize 12 lt sutten bi kilo kasar yaparsaniz tabiiki faydalidir o ama markettekilerin zannetmiyorum oyle olduğunu onun aldirdigi kilonun da saglikli bir kilo olduguna inanmiyorum yapay birsey çünkü. Doktorum da bana kasar ye deseydi baska doktora giderdim hemen.
Nisanannesi34 tugcezengin23 Evet tost peyniri ve kahvaltılık peynir aynı değil .. faydalı katılıyorum ona ama şekerden kaynaklı 25.haftamdan beri kaşar tüketmedim.. diyet yaptım sebze ağırlıklı beslendim son 4 ayda ben hiç kilo almadım.39.haftadayız 3500 kilomuz .. doktorda aynı şekilde söylediklerime katılıyor bir şey yiyip o bebeğe kilo aldırır diye bişey yok diyor güzel beslenmek genel anlamda kilo aldırır..
[silindi] Brc1 herseyin ev yapimi daha faydalidir yoğurt mesela biyerde okudum yogurt uretim fabrikalarinin sahipleri kendileri yemiyormus o yogurdu yine tv de bi uzmandan dinledim hazir yogurt yiyeceginize hic yemeyin diyor. Ben peynir icin de aynisini düşünüyorum paketli tüm gidalar icin fikrim bu şekilde binbir cesit katki maddesi hilesi hurdası oluyor. ben de tuketmiyo degilim tamam hazir aliyorum bazi şeyleri ama faydalidir diye dusunerek degil zararini bilerek aliyorum.
tugcezengin23 Nisanannesi34 biz Kars kaşarı alıyoruz kahvaltılik yada tost peyniri değil Kars’a çok yakınız ve gerçekten doğal katkısız olduğu çok belli e öyle olunca da muhakkak kilo yapar bebeğe bende yiyorum hamileligimde dört kilo tek aldım dikkat ediyorum yediklerime
Eeesraaa Muz ve diğer tüm meyveler ceviz fındık badem mevsim yeşillikleri peynir gibi gibi aslında sağlıklı olan herşeyi yiyin bence benim minik tombişim 37+6 ve 3450 gram şuan doğana kadar 4ü geçer diyor doktorumuz🤣🧿🫶🏼