Htcmommyy2125 amin canim insallah , benim siddetli buyume vardi bu arada oyle kabul edilmeyecek gibi degildi sadece bir hafta 2 cm bobregim buyumustu ve daha 28 haftaliktim 3,5 cm olmustu bile ileri asamasi bobrek iflasina gidiyordu cunku bobregin dokusu bayagi incelmisti ve hic agri yasamiyordum 2. Gebelikte bobrek buyumesinden , stent beni korumak icin takildi hatta hicbir urolog yanasmadi takmaya dogumu tetiklerler baslarina is alirlar diye en son bir urolog buldum allah razi olsun anestezisiz beni cok incitmeden takti ama yine de 8 hafta burnumdan geldi , bu denli buyumede stent takmasam da kendiliginden dogum baslayabilirmisnde zaten agriyi hissetmesem de erken dogum riskim vardi hep o yuzden sonuna kadar progestan ,magnezyum kullandim istirahat halindeydim ,iki ayaga kalktigim gun zaten doguma gittim sancilarim baslamisti artik ama bebekte plesanta yaslamasi da gelismisti bu da kendi sancim oldukca bebekte kalp atimi dusuyordu ve beslenmesi filan da durmustu ,suyu cok azalmisti ,bebek kaka yapmisti ve acilmam hic yoktu yani tamamen bobregimden alakasiz gelisti benim dogum