Wenda Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim kese göründü bebek daha görünmedi kaçıncı haftada gördünüz kesede acaba
Wenda Melissaa06 maşallah teşekkür ederim içim ferahladı araştırırken insanın kafası allak bullak oluyor boş gebelik olabilir gibisinden ama erken demekki
Gamzekck_ Bende 5 haftalık gebeyim ama kanamam çok var inşallah sıkıntı olmasa 6 hafta sonrasında görmeyi umut ediyorum.
Wenda Cgdmustn ondan önce ne zaman gitmiştiniz acaba doktora erken mi acaba kesede görünmesi için 3,4 güne görünebilir dedi boş kese olabilir mi erken mi yoksa normal mi diye kafam karıştı açıkçası stres oldım
Cgdmustn Wenda 4+1 de gittim keseyi gördü sonra bi daha çağırdı bebişi gördük kişiye göre değişiyor geç görenler var içini ferah tut stres yapma Allah’ın izniyle göreceksin kucağımıza da alacağız inşallah
Nsrn1 Wenda 6+4 teyim bugün gittim hem kese hem bebek göründü hem de kalp atışlarını duyduk çok şükür ❤️
Zlyherdmer01 Fatmayusuf bende şimdi doktor dan geliyorum bende hamileyim hemde çok Yeni HCG değerim 134 ama şiddetli kanamam var sanırım dış.gebdlik dedi doktor üç gün sonra tekrar gideceğim