NurtenB ArasKemalvekardesi olsun canım sen kendini yine yorma dinlen eğer en kötüsü bebek yoksa da bunda bir hayır var demek düşer bize ama inşallah yüreğine su serpilir gümbür gümbür duyarsın kalp atışını ♥️
Emsll ArasKemalvekardesi Aynı hatayı bende yaptım kese gördük bikac gün sonra duramayio başka doktora gittim bebek varmı diye boş gibi konuştu kendi doktoruma gittim bunu dedikten bikac gün sonra hem kalp atışı hem bebeği gördük duyduk kendini telaslandimda bence boşuna
ArasKemalvekardesi Emsll ya böle bise olamaz çok saçma şeyler söyledi bebeği ben görüyorum kendi nasıl boş gebelik diyecek onu anlamadım
Papatyahanimm ArasKemalvekardesi devlet hastanelerin ultrasyonu kotu hic takilma . Hepsi eski cihaz diye biliyorum
ArasKemalvekardesi Papatyahanimm peki devlet hastanesi 5 hafta kese boyu dedi özel hastaneye göre şuan 6+2 onu da anlamadim
Emsll ArasKemalvekardesi Cihazdan cihaza da farkediyor siz mutlaka özele gidin ben kendime zehir ettim siz yapmayin
Papatyahanimm ArasKemalvekardesi ozel hastaneye gore hakeret et. InsaAllah bebegi saglikla kucagina alirsin