2oglusssannesii Kızlar benim birlikte büyüdüğüm bı çocukluk arkadaşım var şuan 1 bcuk yaşında bı kızı var yaklaşık bi ay önce felan 19 haftalık gebeydi (kızın babannesi hastlandi oda çok korktu tabi) Trabzondan nigdeye kadar geldi )stresten mi blmiorm ama daha 19 haftasında birden suyu gelmis ama öyle sizinti vs degl resmen suyu komple patlamış bkac gün hastenede yattı artık bebek oluşmuştu yani elleri kollari ayakları vs bildigmz gelişmiş bebekti o yüzden kurtaj olcak kadar küçük olmadığı için suni sancıyla ölü doğum yaptı bebeklerini getirip gömdüler sonra da trabzona geri döndüler bebekten yaklaşık 1 2 hafta sonra kız kahve gezme storileri paylaşmaya başladı saçını boyatmis onları felan atmaya başladı köyde herkes dedikodular yapiyo benimde kulağıma geliyo ayyy Kübra daha bebeğinin kırkı çıkmadan başlamış resimler atmaya saç boyamaya vs gbi şeyler bende ya kızın yaşadığı çok ağır belki kendine gelmeye kendini toparlamaya calisiyo bilip bilmeden insanları yargilamayin dedim hep soyleyen herkese fakat kız halen atmaya devam ediyo e onlar da konusmaya devam ediyor belki kizin kulagina gder diye korkuyorum üzülmesini kırılmasını istemiyorum ve uyarmak istiyorum bı yanim da sanane diyo ne yapmalıyım sizce arkadaşimin iyiliğini düşünüyorum umarim doğru lanse etmisimdir kendimi
Deletedmom_103 2oglusssannesii konuşanlar dönüp kendine baksın. Onun ne yaşadığını kimse bilemez. İki konuşup susarlar. Giden onların evladı mı onlara ne. Sizde karışmayın bence yanlış anlaşılmaya müsait şu an hanımefendi
SnickersDondurma 2oglusssannesii hiçbir şeye karışmayın bence. Evlat kaybı çok ağır bir şeydir insan psikolojini kaybediyor, her şeyi yapabiliyor sizin dediğinizi de yanlış anlayacaktır
__mom1 2oglusssannesii çok hassas bi konu bence karışmamak gerek. Millet konuşsun Allah onların da başına verirse görürler. Kimsenin Allah korkusu merhameti vicdanı kalmamış. Yarın benim başıma gelir diye düşünen yok
Pamuk 2oglusssannesii Anlattığınız şeyleri 2.5 ay önce yaşadım 17haftalik erken doğum yaptım.Bebegimin tırnakları minik saçları bildiğiniz herseyi vardı.Ellerimizle aglaya aglaya öpe koklaya gömdük.Ilk 10gun gecem gündüzüm karıştı sabahları o acı iç yangını anlaşılamaz.Esimde çok kötüydü ama hep bana destek oldu.En sonunda tek acıyı sen yaşamıyorsun bende insanım dedi beni kendime getirdi.Tekrar istediğim hamilelik için tekrar toparlanmaliydim.Ve normal hayatıma acımı kimseye belli etmeden dönmeye başladım kafa dağıtmak için gezdim tozdum ama o içimdeki yangını bir ben bir Allah bilir hala yanıyorum bugün mezarına gittim ellerimle kazmak istedim. O kınayan insanlar umarım birgun aynı acıyı tatmazlar.Kimse kimsenin içini bilemez.
2oglusssannesii Deletedmom_103 yanlış anlar diye korkumdan bsey diyemedm ama kızcağız kendi elleriyle evladini toprağa verdi oglu olacaktı ayakkabisi vs hepsi hazırdı ismi bile belliydi eminim şuan hayata dönme ayakta durma çabasında ama insanlar çok kötü kalpli
Aaa122 Millete dedikodu olsun yeter ki herkes ahlak timsali kesiliyor sevmiyorum böyle şeyleri ya bırakın insanlar nasıl yaşamak nasıl yapmak istiyorsa yapsın o kız kendini evlere kapatıp bunalımlara girse daha mı iyi belki duygusunu o yönde bastırmaya çalışıyor kimse bilemez
2oglusssannesii Aaa122 heh işte bende tam olarak böyle düşünüyorum bebegin mezarına gittim hastenden bebisi getirdikleri canta valize benzer bsey vardi onuda mezarı başına bırakıp gelmsiler benim bile okadar içim yandi ki Allah bilir o kız neler yaşıyordur bı evladı var onun için ayakta olmak zorunda ve o yüzden bu şekilde dik durmaya çalışıyor
Nisanannesi34 Oda farkındadır insanların konuşacağının çocuk değil ya sonuçta , kahve içmesiyle paylaşması benim için aynı şey.. gülmesiyle gülerken fotoğraf çekmesi de öyle.O yüzden insanların ne düşündüğü çokta önemli değil yani uyarmamalısın bence🙏🏼
teachermom1 2oglusssannesii bir yanın doğru söylüyor Sana ne? İnsanların ne yaşadıklarını bilmeden konuşmayı insanlar kendilerine nasıl hak görebiliyor? Belki istemediği bir gebelikti sonlandı ve mutlu? Belki psikolojik olarak kendini iyi hissetmek istiyor. Bizim toplumumuz mutlu olana karşı ön yargılı gerçekten. O dedikodusunu yapanlara söyle dedikodu yapan kardeşinin etini yemiş gibidir. Milletin cenazesinin gününü hesaplanacaklarına oturup kendi günahlarına baksınlar.
defnezumram 2oglusssannesii arkadaşım 39 haftalık bebeğini doğuma almadıkları için ölü doğum yaptı evet böyle şeyler yapmadı ama 1 ay sonra benim düğünümde sadıcım oldu düğün fotolarım çekilirken yanımdaydı kafası dağılsın diye beraber balayına gittik eşini falan alıp bilmiyorm ama başkalarının ne dediğinin önemi yok herkesin acıyı karşılama şekli farklı belki onunda öyledir karışma derim illaki de duyuyordur senin duyduklarınıda
Nurcanben 2oglusssannesii sizene gerçekten de isteyen istediği gibi davranabilir geziyor story atıyor diye üzülmedigi anlamına gelmez bu belki acısını içinde yaşıyordur kimsenin uyarmakta haddine değil herkes kendi hayatına bakmalı bence uyarilcak bir şey de yok zaten