Ayshe19 Gece oldumu benim gibi ayaklarına ateş basan var mı sanki ısıtıcı varmışcasına 😩 doktora danışmalımıyım acaba yoksa gebelikle alakalı mı
Papatya21- Ayshe19 gebelikle de alakalı bi durum. Benim ilk başlarda oluyordu, şimdi son haftalardayım ve yine başladı geceleri çok rahatsız edici oluyor. Tabii yine doktorunuza danışın.
1kedi1bebe Ayshe19 normal zamanda şeker hastalığında olur bu ama şekerim yok gebelikte ben de yaşıyorum hele bu sıcaklar başlayalı ayağımı kesim atasım geliyor vucudumdan bağımsız bir şekilde fazla fazla yanıyor soğuk suyla falan yıkıyorum 🥹🥹
KayraKuzusu Bende bu durum gebelikten öncede vardı bir sürü tahlil yaptırmıştım ama bir şey çıkmamıştı su püskürtme kaplarıyla uyuyordum sürekli kendimi ıslatıyorum🤣
Ayshe19 MerveSoner45 25 haftadayım şeker yüklemesi yapılmadı açlık şekerim kanda hep düşük çöktüğü için doktor şimdilik gerek yok gibi dedi ama bu ayak yanmaları neyin habercisi bilemedim belki şeker yüklemesi yapar bu şikayetimden sonra ?
Sengul-9798 Ayshe19 gebelikten canım ben sabaha kadar uyuyamıyorum bu yüzden kalkıp soğuk suyla yıkıyorum sürekli fayda etmiyor ilaç vs bişey de yok Dr söyledim mecbur cekicez
Avril Ayshe19 bende de var hamile değilken de vardı hamilelikte ayyuka çıktı şeker vs de yok her şey temiz tahlillerde ama yanıyor sabah bir şey yok akşam sekizden sonra başlıyor Hatta şu an eşim koltuğun ucunda ayağımı yelliyor yelpazeyle 🤣🤣🤣🤣
Ihlamurrengi Dr bana magnezyum verdi. Bi nebze rahatlattı ama akşam kovaya elma sirkesi ve buz koyup yarım saatten fazla bekletirsem ya da gece buz kalıbını havluya sarar ayak altıma koyarsam uyuyabiliyorum. Bende de çıkmadı şeker vs ama ölüm gibi işte
defnezumram Ayshe19 üzerimi bile örtmeden yatıyorum öyle yanıyorum valla oda fazla kan pompalamaktan sanırım