Melekecre Arkadaşlar lazere gidiyordum ancak hamilelikten dolayı paketim donduruldu,şimdi tekradn cıkmaya başladılar ,sizler bu durumda nasıl aldınız? Hani cogalmamasi için tavsiyeniz ne olur?
Mltsnl Melekecre canım naparsan neyle alırsan al yine çıkıyor eskisi gibi olmasana çıkıyor yani hiç baş edemedim bende saldım epilasyon makinası iyi ağda da kuaförlere güven olmuyor temizlik açışımdan o yüzden doğumdan sonra yine başlayacağım
Ozlmm0 Melekecre ne yaparsan yap yine de her şekilde çıkıyor göbüşten dolayı da zorlanılıyor ağda en iyisi bence temizlik açısından güvenebildiğin yer olduktan sonra en iyisi
yinehamile Melekecre ben ağda ile devam ettim, çünkü doğumdan 6 ay sonra tekrar başlamam gerektiğini söylediler 9 ay hamilelik 6 ayda hormonlar düzene girsin diye bekleme 15 ay başka yöntem ile uğraşamazdım.
Melekecre Mltsnl anladım canm,evet gerçekten sinir bozucu çıktı çıkmaya devm ediyor 😬 doğumdan sonra gidicem bende, gerçekten lazer çok kurtarıcı.. teşekkür ederim 🥰
Ikiz_annesii Melekecre benim nerdeyse bitmek üzereydi seanslarım 8.de bıraktım her yer aynı şekilde çıktı. Lazer sadece lazere giderken işe yarıyormuş onu anladım 😄 agdaya gitmek yerine lazere gidiyoruz işte tek farkı o. Yinede uğraşmaktan iyidir
Ozlmm0 Ikiz_annesii bir yerden sonra kendin almak çok zor zaten güvendiğin bir kuaföre gitmek daha iyii
Sevval0308 Melekecre kesinlikle ağda. Kol.ve bacaklarım çıkmadı ama genital ve koltukaltı eski haline döndü resmen hamilelikte birde iki.bolge de aşırı karardi
Ikiz_annesii Ozlmm0 ayy kuaföre gitmek en son şey benim için 😲 lazerde bile utanıyorum kuaföre hiç gidemem heralde
Nur123aa Melekecre bende lazere gittim tüm vücut ama hamilelikte çıkmadı benim aksine seyreldi eskisi gibi değil artık
Deletedmom_103 Melekecre son 3 seans kala öğrendim bende. Hemen çıkmaya başladı. Yani kıl olarak değil tüy olarak ama. Jiletle alıyorum valla asla ağda acısına dayanamıyorum. Doğumdan sonra tekrar başlayacağım.
cansuerg Önünüze bir ayna koyarak tabureye oturarak yapabilirsiniz👍🏼 Aynı şekilde çömelerek aynayı yere koyarak bi telefon flaşı ile yapılabiliyor. Tecrübeyle sabit 8 aylık hamileyim işe yarıyor. Biraz çekeleniyor istediğiniz gibi gererek çekemiyorsunuz ama elaleme mahrem yeri açmaktan iyidir diye düşünüyorum 🫠
Bircicekanne Melekecre bu olayı duyduğum için lazeri yarıda bırakmıştım bebek istiyoruz diye azalar tüyler çoğaldı hatta yüzümün ve vücudumun çıkmayan yerlerinde kıllar çıkmaya başladı 😅 o yüzden şimdilik iki günde bir jilet doğumdan önceki ay da ağda planlıyorum ağdaya da alerjim var ama yapacak hiçbir şeyim yok başka türlü bitmeyecek doğumdan sonra tekrar lazere başlayacağım