Simayeraslan Arkadaşlar 20 haftalık gebeyim Doktorum amniyon sıvının azaldığını söyledi bol bol sıvı tüket dedi neler yersem ya da hangi meyvenin sularını içersem amniyon sıvısını arttırabilirim bilgisi olan var mı
BusseBal Simayeraslan havuç suyu bol su ve bol dinlenme yatma öneriyorlar canım. Havuç suyunu çok abartma ama şeker oranı yüksek olduğu için. Günde 1 bardak umarım sağlıkla kavuşursun evladına 🤲 azalmanın sebebi neymiş?
Kubrakarahan Simayeraslan aynı durum banada söylendi bilinen bie yöntemi yok havuç armut fasa fiso dedi su kaçağı varmı onu takip et birde kritik seviyede değilse sıkma canını eğer öyle bi durum söz konusu olursa da serum veriyorlarmış bebeğin suyunu arttırmanın bi yolu yok o suyu ileriki haftalara kadar korumak mesele
BusseBal Simayeraslan Rabbim şifa versin en yakın zamanda 😓 İnternette havuç suyu bol su içmeyle sıvı arttı diyenler var… umarım şifa olur işe yarar sende de 🤲 taze sıkıp içeceksin taze olması önemli
Ozge56 Kubrakarahan havuç suyu yok armut falan onlar boş işler benimde suyum sinirdaydi ne azalmış ne fazlaydı gayet yeterli yani zamanla çoğalıyor zaten eger sivi kaçağı keseden delik yoksa tabi.
Kubrakarahan Karpuz kavun su falan yapmaz şekerin varsa dikkat et birde şekerle uğraşmak zorunda kalma
Ozge56 Kubrakarahan benim sıvım falan gelmiyor canım suyum sınırda dediler bebek için yeterli dediler 22 haftada detaylida belli oldu Çok şükür 28 haftaligim hiç eksilmedi arttı bile yani. Kese delik olursa sıkıntı
Simayeraslan Kubrakarahan 20 hastalığım şu an azalma var dedi evet akinti geliyor ama şu şeklinde değil inşallah azalmaz doktor havuç suyu iç bol hol sıvı iç dedi ama korkuyor insan daha hamileliğimin yarisindayim
Simayeraslan Ozge56 ama daha 20 haftalık hamileyim yeterli gelir mi bilmiyorum sizin kaç hafta da azalmaya başladı
babyface_ Simayeraslan günde 2 bardak taze sıkılmış havuç suyu o kadar duydum ki sızıntı bile olup doğuma kadar onunla sabit kalan bol sıvı tuzu kes ve havuç suyu geçmiş olsun
Nasabeyn Simayeraslan bana 28.haftamda perinatalog doktorum bol bol havuç suyu armut suyu iç dedi dediği gibi de yaptım gayet düzeldii şuan 38 deyim suyun gayet iyi dedi.