Arelin_kardesi 22 haftaya kadar kız denilen bebeğim 22 haftadan sonra erkekge döndü hala bı ihtimal doğumda kız olurmu şuan 32 haftalık
Dudu1988 Arelin_kardesi 32 haftaya kadr hiç pipi gormednzmi yada ulturason bacak arasi gördüysen asla değişmez cubki
Arelin_kardesi Dudu1988 gördük ama doktor biri pipi biri kordon deyip durdu bizde sasrdim şuan erkek ama bı ihtimal kız olur diye bekliyorum
runkli0606 Arelin_kardesi valla ben doğuma pembe bileklikle igirip kucağımda erkek bebekle eve geldim yemişim ultrasonu🤣🤣
LMB runkli0606 tek doktor mu kız demişti acaba yoksa farklı doktorlar da bakmışmıydı bende farklı doktorlar gördü son aydayız hep farklı deniliyor
runkli0606 LMB 3 doktor ayrı ayrı 15 gün çocuğu kabullenemedim bu brnim değil diye bu hamileliğimdede ayrıntılı yaptılar fetal dna yaptırdım kız diyorlar haa emin olamıyorum
Aydemi Arelin_kardesi cinsiyet değişmesi diye bişey olabilir mi Allah aşkına. Doktor iyi bakamıyor. Bebeğiniz daha oluşurken ilk belli olan şeyi cinsiyeti zaten. Babadan ilk geçen kromozon cinsiyet. Doktorunuz karıştırıyorsa başka doktora gidin. Anne karnında vajina yok olup pipi mi gelir hiç😂😂
Arelin_kardesi Aydemi farklı doktorda gittik tabiki aynı şekilde kordon mu pipimj karstryorlar şuan son kontrollerde erken denildi ama doğumda kiz olur diye hep ortak renk alıyorum bı keyfini yaşayamadım😁
runkli0606 Arelin_kardesi psikoloji falan kalmamıştı valla dna yaptırmayı bile düşündüm o zamanlar 🤣🤣
Adapte34 Arelin_kardesi bacak arasında net belliyse erkektir tamamen doktordan veya ultrasonlardan kaynaklıdır elinizde varsa atar mısınız bakalım 🧿
mylifeAslan Benım kız dı belirtiler herşeyler doktor erkek dedi fakat daha görmedim bölgesini 🙈 rüyalarım da cinsiyet değişiyor olarak görüyorum ama rabbim hayırlısını nasip etsin 🫶🏻Sağlıklı olsunlar da 🫶🏻🙏🏻