1Bebek-Annesi1 Acıbadem Özlem hocaya takipliyim. Sakinliği mükemmel bir doktor. Az kaldı bizim de. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰
Dilara-26 meryy2615 ben istememiştim, kendisi belirli bi haftadayken kartını vermişti oradan iletişim halindeydik. Zam gelmiştir evet çünkü doğum ücreti de zamlıydı
Dilara-26 meryy2615 ikili teste gitmeden önceydi. Test sonuclarını Murat Bey’e gönderebilmem için numarasını vermişti. Haftamı net hatırlamıyorum yirmili haftalardaydık😌
Hzzz meryy2615 ben kendim istedim kolay ulaşabilmek adına 10.haftalardaydik cekinmeyin hemen veriyor numarasini zaten ve mesajlarin geri donusunu hemen yapiyor
___5 Happyhappy__ tanser bey ilk dogumumu yaptirmisti ikinci bebeğiminde tanser beyi istediğim için orayı tercih ettim süsleme falan yok
Happyhappy__ ___5 bende tansere gidiyorum çok memnunum kendisinden ama doğum paketi var mı yok mu çekim oluyor mu o konuda bilgin varsa söyler misin 😊
___5 Happyhappy__ valla cana can sigorta yaptırdım 19.800 bayramdan önceki fiyatı ayriyeten tansere 415 muayene ücreti veriyorum sigorta bı kısmını karşılamıyor tanser pahalı olduğu için canım :( baya pahalıya gelcek bu doğum yani. İlkte özel sigorta vardı bedavaya doğurmuştum
Happyhappy__ ___5 prof olmamasına rağmen gerçekten çok pahalı ama işini severek yapıyor. Benimde allianz var doğumu karşılıyor sigorta limiti 40 bin falan gösteriyor bakalım neleri kapsıcak merak ediyorum bende 😊
___5 Happyhappy__ o zaman karşılar baya bı bölümünü benimde Allianzdi ilkte doğumda ve sonrasında hiç ucret vermedik sadece covid testi yapmışlardı ona verdik ücret
Happyhappy__ ___5 şimdi o sigortayla anlaşması yok acaba nasıl yaparlar onu bilmiyorum şansıma böyle oldu 😅
___5 Happyhappy__ aa doğru sahi o zaman sizde ücret odiceksiniz galiba. Hiç gittiniz mi konuştunuz mu sigorta işlemleri yapan bölümle
Happyhappy__ ___5 yok canım gitmedim valla ama bugün kontrolüm vardı hastane çok kalabalıktı sıra vardı baya üşendim bende sormadım 😅
Happyhappy__ ___5 ücret veriyorum ondan sonra detaylı fatura alıyorum onuda sigortaya yolluyorum sigorta bana paranın %75 ini tekrar veriyor o şekilde oluyor 😊